4 lucruri despre capsulele de cafea care nu sunt complet adevărate
Capsulele de cafea au parte, în ultima vreme, de o reputație negativă. De la cele mai ieftine capsule de cafea de pe piață la cele mai rafinate versiuni gourmet, capsulele, în general, suntprivite de mulți cu suspiciune.
Dar ceea ce majoritatea celor interesați nu reușesc să realizezeeste modul în care capsulele de cafea au evoluat în ultimii ani. Majoritatea stigmatelor și conotațiilor negative asociatecapsulelor de cafea nu se mai aplică.Pentru a stabili care e adevărul cu privire la câteva problemeimportante, iată o scurtă prezentare a 4 mituri frecvent auzite despre despre capsulele de cafea:
1) Cafeaua din capsulele de cafea nu este niciodată la fel de bună
Pe de o parte, ați putea afirma că da - calitatea capsulelor de cafea variază masiv de la un produs la altul. Cu toate acestea, cele mai bune capsule de cafea gourmet pe care le putețicumpăra astăzi produc cafea care este la fel de bună ca cele maibune cafele realizate din boabe întregi.
Dacă optați pentru capsule umplute cu cafea de calitate slabă, care stau așezate pe rafturile supermarketurilor cu câteva luniînainte de a fi vândute, nu vă puteți aștepta în mod realist la un rezultat de calitate.
Când vine vorba de metodele tradiționale de preparare a unui espresso, există o mulțime de lucruri de luat în considerare și o mulțime de elemente de perfecționat - de la măcinarea boabelorde cafea în momentul potrivit, până la apăsarea cafelei cu cantitatea potrivită de presiune. Și asta înainte de a începe săfolosiți espressorul!
Cafeaua din capsulele de cafea a fost deja măcinată, măsurată șitamponată pentru o extracție optimă, ceea ce elimină riscul uneicafele mediocre. De fapt, elimină chiar și necesitatea unui barist, deoarece nivelul de calificare și cunoștințe necesare pentru a utiliza capsulele de cafea într-un aparat de cafea comercial estemult mai mic decât în cazul metodelor tradiționale.
2) Capsulele conțin întotdeauna cafea de calitate scăzută
Acest lucru este determinat în totalitate de cine produce capsulele și de unde le cumpărați. Din nou, există o mulțime de capsule de cafea produse în serie pe rafturile supermarketurilor, cu care nu merită să vă deranjați. La capătul opus al spectrului, există acele capsule de cafea care sunt ambalate cu cele mairafinate cafele gourmet pe care le pot cumpăra banii. Depinde de dvs. să verificați ce cumpărați, înainte de a vă cheltui banii.
3) Capsulele de cafea ucid planeta
Capsulele de cafea convenționale stocate și vândute de marilesupermarketuri au tendința de a fi 100% nereciclabile. Rezultatul este că sute de milioane de capsule de cafea își găsesczilnic drumul în gropile de gunoi din întreaga lume. În schimb, cele mai bune capsule pe care le pot cumpăra banii sunt acumfabricate din materiale 100% reciclabile. Există chiar și versiunicare pot reumplute și pot fi utilizate la nesfârșit pentru a eliminaîn totalitate deșeurile. Capsulele sunt fabricate din polipropilenăde ultimă generație (adică din plastic) și au două garnituri de aluminiu, deci sunt 100% reciclabile, odată ce sunt separate de cafeaua din interior.
4) Capsulele de cafea sunt prea scumpe pentru ceea ce primiți
Fiecare persoană își apreciază cheltuielile într-un mod diferit, deoarece depind în totalitate de cât de multă plăcere obțineți din capsule. Deși este perfect valid să spunem că capsulele de cafeasunt adesea mai scumpe decât boabele de cafea sau cafelelemăcinate comparabile, ele sunt, de asemenea, exponențial mairapide, mai ușoare și mai convenabile. Obțineți o ceașcă de cafea uimitoare în câteva secunde, prin simpla apăsare a unuibuton, fără absolut nimic de curățat după aceea.
În plus, aromele boabelor de cafea proaspăt măcinate suntpăstrate în interiorul capsulei de cafea până când este deschisă șifolosită, în timp ce cafeaua normală începe să piardă din ambele,de îndată ce este deschisă. Așadar, nu trebuie să vă temeți de faptul că noile dvs. capsule își vor pierde din aromă în timp saucă vor trebui să fie înlocuite.