4 metode eficiente pentru partide de sex interminabile


    Există câteva metode eficiente pentru partide de sex interminabile, iar dacă veți ține cont de ele și le veți pune în practică cu siguranță veți fi mai fericiți și mulțumițifoto: 123RF
Există câteva metode eficiente pentru partide de sex interminabile, iar dacă veți ține cont de ele și le veți pune în practică cu siguranță veți fi mai fericiți și mulțumițifoto: 123RF

Trebuie să recunoaștem că tuturor ne place sexul și am vrea ca partidele de amor să fie interminabile în dormitor. Ei bine, uneori lucrurile nu se întâmplă exact așa cum ne-am dori.

Pentru a vă bucura de o viață sexuală satisfăcătoare și împlinită în cuplu trebuie să aveți în vedere câteva lucruri. Există câteva metode eficiente pentru partide de sex interminabile, iar dacă veți ține cont de ele și le veți pune în practică cu siguranță veți fi mai fericiți și mulțumiți.

1. Insistă pe preludiu

Preludiul este considerat unul dintre cele mai eficiente metode pentru partide de sex interminabile. Acesta oferă fiecărui partener oportunitatea și timpul de a se pregăti pentru ceea ce va urma. Fără preludiu, unii bărbaţi nu-şi acordă suficient timp pentru a fi complet excitaţi, pentru a menţine o erecţie fermă necesară pentru penetrare sau pentru un act sexual prelungit. De asemenea, preludiul poate fi folosit și ca "pauză de relaxare" atunci când partenerul este foarte excitat și e momentul pentru a se mai tempera puțin, dacă vreți în continuare să vă bucurați de o partidă de sex mai lungă.

2. Masajul erotic este ideal

Rolul masajului este de a relaxa organismul, de a trezi cele mai tari simţuri şi poate fi considerat unul dintre cele mai bune trucuri pentru partide de sex lungi. Este intim, senzual, provoacă fiori de plăcere asupra întregului corp şi este recomandat celor care vor să-şi condimenteze viaţa sexuală sau să-şi prelungească partida de sex. Organul genital poate fi masat până când partenerul se află pe punctul de a avea orgasm, după care se face o pauză scurtă şi reluată stimularea pentru a amâna penetrarea.

3. Las-o pe ea să stea deasupra

Dacă vrei ca partida de amor să se prelungească, roagă-ți partenera să preia conducerea. În timp ce ea stă în poziția deasupra și se mișcă ușor, penisul va fi mai puțin stimulat și vei putea rezista mai mult.

4. Masturbează-te

Masturbarea este un mod perfect şi eficient de a îmbunătăţii rezistenţa sexuală şi de a întârzia eliberarea tensiunii sexuale. Dacă te masturbezi în mod frecvent, organismul se poate obişnui cu stimularea în aşa fel încât, în timp, poţi prelungi actul sexual. De aceea, masturbarea poate fi o metodă eficientă pentru partide de sex interminabile.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
oana zavoranu si sotul
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
narcisa suciu si Daria jpg
carina veghiu jpg
atac armat jpg
image
image
image
image
image
image
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg