4 motive care le pot face pe femei să înșele când sunt într-o relație

Infidelitatea este un lucru care, în ultima vreme, apare destul de frecvent și care poate dăuna atât relației de cuplu, cât și persoanelor care ajung să fie părtașe la asta.

Ce le face pe femei să înșele. / Foto: Shutterstock
Ce le face pe femei să înșele. / Foto: Shutterstock

Nu există scuze pentru infidelitate, dar există explicaţii, motive care pot arăta de ce o persoană a ajuns să aibă o relaţie extraconjugală. Se spune că bărbaţii înşală pentru sex, în timp ce femeile o fac pentru dragoste.

Într-adevăr, sunt şi unele reprezentante ale sexului frumos care o fac pentru sex, însă cele mai multe sunt infidele pentru a avea şansa la o nouă iubire.

Iată care sunt cele mai cunoscute motive care le determină pe femei să înșele.

Nu se mai simt apreciate

Nu există persoană care să nu-și dorească să fie apreciată. Cănd o femeie simte sau crede că partenerul ei de viață nu îi mai acordă atenția pe care o merită încearcă să își găsească pe cineva care să o aprecieze. De exemplu, este posibil ca o femeie aflată în această situație, să fie predispusă la o aventură cu un coleg de muncă care nu scapă niciodată vreo ocazie să o complimenteze. Fie că aprecierile se referă la calitățile ei fizice sau aptitudinile profesionale.

Relația este din ce în ce mai plictisitoare

De cele mai multe ori se întâmplă ca într-un cuplu să se instaleze rutina. Din acest motiv, femeile pot avea senzaţia că relaţia a devenit plictisitoare şi că nu mai sunt satisfăcute. În această situaţie, multe dintre ele preferă să aibă aventuri pentru a simţi din nou fiorii dragostei decât să facă eforturi pentru a readuce dorinţa în relaţia cu partenerul.

Vor să se răzbune pe partenerul de viață

Răzbunarea este unul dintre motivele cel mai des întâlnite din cauza căruia femeile ajung să-şi înşele partenerii de viaţă. În ziua de astăzi, reprezentantele sexului frumos nu mai rămân indiferente şi nu mai acceptă faptul că sunt înşelate de iubiţi. Dacă se întâmplă ca o femeie să aibă dovezi concrete sau doar bănuieşte că este înşelată, poate fi determinată la rândul ei să înşele doar din dorinţa de a se răzbuna. Ele consideră că ceea ce fac se justifică din moment ce au fost înşelate.

Nu se mai simt iubite

În cele mai multe cazuri femeile nu înşală pentru că acasă nu au parte de sex cu partenerul de viaţă. De fapt, trădarea lor are o mare legătură cu lipsa afecţiunii, iubirii şi atenţiei din partea acestuia. Vreţi să ştiţi adevăratele motive pentru care femeile înşală? Vor să se simtă iubite, respectate, apreciate şi îşi doresc să fie pe primul loc în sufletul bărbatului pe care îl iubesc.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net