4 trucuri pentru o viață plină de sex

Ultima actualizare:

    Faceți din dormitor un culcuș de nebunii și cu siguranță viața voastră va fi plină de sexfoto: 123RF
Faceți din dormitor un culcuș de nebunii și cu siguranță viața voastră va fi plină de sexfoto: 123RF

Este demonstrat faptul că o viață sexuală activă și satisfăcătoare reprezintă secretul unei relații perfecte. Din acest motiv, vă sugerez câteva trucuri pentru o viață plină de sex.

Romantismul și intensitatea vieții sexuale trebuie întreținute pentru a nu se instala monotonia. De aceeaa, orice cuplu trebuie să acorde atenția cuvenită. Iată unele dintre cele mai bune trucuri pentru o viață plină de sex.

Trucuri pentru o viață plină de sex: 1. Faceți din dormitor un culcuș de nebunii

Întotdeauna trebuie să știți cum să creați o atmosferă intimă și relaxantă în dormitor pentru a avea o viață plină de sex. O muzică de calitate, romantică și niște lumânări parfumate vor da rezultatele dorite. Cu toate că se spune că bărbaţii preferă să facă sex doar cu lumina aprinsă pentru a admira fiecare părticică din corpul partenerei, asta nu înseamnă că el nu va aprecia o seară în care îl aştepţi în lenjerie intimă, în lumina senzuală a câtorva lumânări.

Trucuri pentru o viață plină de sex: 2. Masajul erotic

Merită să vă bucurați de un masaj erotic de fiecare dată înaintea unei partide de sex. Atingerile senzuale din timpul masajului au un efect afrodiziac foarte puternic, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Și, nu în ultimul rând, masajul erotic înseamnă relaxare, intimitate, senzualitate și este considerat un excelent preludiu. Pe de altă parte, este perfect pentru o viață plină de sex.

Trucuri pentru o viață plină de sex: 3. Spuneți-vă și puneți în practică fanteziile sexuale

Viața sexuală are un rol foarte important și, din acest motiv, trebuie mereu să veniți cu ceva nou, ca să nu se instaleze rutina. Îndrăzniți să vorbiți și puneți în practică tot felul de fantezii sexuale, mai ales că acest lucru vă poate ajuta destul de mult în dormitor. Pe lângă faptul că vă veţi bucura amândoi de partide de amor satisfăcătoare, veţi avea parte şi de multe experienţe noi care vă vor face viața plină de sex.

Trucuri pentru o viață plină de sex: 4. Nu vă refuzați nici o partidă de sex

Cele mai multe persoane nu realizează faptul că sexul poate crea dependență. Dacă începeți să întrețineți relații sexuale cu regularitate, chiar și atunci când nu aveți starea necesară, libidoul va fi mult mai mare. Odată ce ați început să faceți acest lucru, nu o să mai vreți să vă opriți, iar viața voastră va fi cu siguranță plină de sex.

image
image
image
image
image
image
Kevin Hill profimedia jpg
Asigurarea RCA. Surse foto: pixabay.com
bacalaureat inquam photos jpeg
hudson hornet 1951 licitatie jpg
970 5 fotoADocea Untold jpg
jose ruben mexic zoo jpg