5 avantaje dacă îți ascunzi data de naștere pe Facebook

image
Ziua de naștere petrecută pe Facebook nu-ți aduce decât o satisfacție superficială și de scurtă duratăfoto: v3.co.uk

Rețelele sociale au devenit o parte importantă a vieții noastre. Trăim într-un secol în care împărtășim atât de multe lucruri cu oameni pe care abia îi cunoaștem sau care ne sunt străini.

Având în vedere accesul nelimitat la atâtea persoane din această lume, este important să revii cu picioarele pe pământ și să devii mai conștient de oamenii care te prețuiesc cu adevărat. Uite ce se întâmplă după ce îți ascunzi ziua de naștere pe Facebook, conform lifehack.org.

1. Oamenii care țin la tine îți vor ține minte ziua de naștere fără o notificare

Când ai ziua de naștere afișată pe celebra rețea de socializare ești bombardat cu sute de mesaje și de notificări care te anunță că cineva a publicat câteva cuvinte sau o felicitare pe pagina ta de Facebook. Iar telefonul sună încontinuu. În schimb, dacă îți scoți aniversarea de pe internet, vei observa că doar persoanele cu adevărat importante din viața ta te vor aborda de ziua ta. Te vor suna și îți vor da mesaje doar cei care îți țin minte ziua de naștere pentru că și tu ești important pentru ei. Și, în loc de mesaje pe fugă, ai parte de conversații profunde, lucru care îți va face ziua mult mai specială.

2. De ziua ta, faci lucruri care îți plac cu adevărat

Când primești mereu notificări de ziua ta, ești tentat să petreci ore întregi pe Facebook pentru a răspunde urărilor aniversare. În schimb, când nu-ți mai dezvălui ziua de naștere, ai parte de mai puțină interacțiune socială virtuală, așa că îți rămâne mai mult timp pentru lucrurile care îți plac foarte mult.

3. Ai parte de fericire mai profundă

Urările aniversare de pe Facebook te fac fericit doar pentru câteva secunde. Dar dacă nu-ți mai afișezi ziua de naștere pe această rețea socială ai parte de momente de fericire mai lungi. Te poți înconjura cu prieteni și astfel eviți superficialitatea conexă cu interacțiunile online. Comunicarea cu oamenii dragi, față în față, îți aduce mai multă satisfacție în viață decât cea care apare fugitiv din prezența pe rețelele sociale.

4. Îți întărești legăturile cu viața

Când te cufunzi în tehnologie, ai tendința de a pierde din vedere lucrurile cu adevărat importante din viață. Când petreci mult timp online devii prins într-un vortex al mediei sociale, care îți umbrește relațiile personale și viața în general. De multe ori, oamenii cad în capcană și ajung să pună foarte mult preț pe interacțiunea socială online, însă în momentul în care nu-ți mai afișezi ziua de naștere pe Facebook începi să conștientizezi că e bine să te detașezi de toxicitatea mediului online și să te conectezi cu propria viață la un nivel mai profund. Este cel mai bun cadou aniversar pe care ți-l poți face.

5. Devine mai ușor să te simți valoros

Când te deconectezi de media sociale, te poți privi într-o nouă lumină. În momentul în care îți ascunzi ziua de naștere de pe Facebook, vei fi mai împăcat cu tine însuți. În loc să te simți valoros în funcție de câți oameni îți urează la mulți ani, mai bine te pui în valoare cu ajutorul lucrurilor care contează cu adevărat. Vei fi o persoană mult mai încrezătoare și mai fericită.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
cub anamaria prodan animat gif
drumuri radiale foto fb nicusor dan
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta
Louis Mountbatten foto wikipedia jpg