5 lucruri la care nu trebuie să renunţi de dragul unei relaţii


    Uneori nu e bine să faci anumite compromisuri de dragul unei relaţiiFoto: Click!
Uneori nu e bine să faci anumite compromisuri de dragul unei relaţiiFoto: Click!

Uneori e bine să laşi de la tine şi să accepţi anumite lucruri din partea partenerului sau partenerei, tocmai pentru ca relaţia să poată funcţiona. Însă sunt anumite aspecte la care nu trebuie să renunţi, orice ar fi. Iată cinci lucruri la care nu trebuie renunţi de dragul unei relaţii.

1. Familia ta

Cu excepţia unui incindent grav între  familie şi partener, toată lumea se poate înţelege bine când te vezi cu familia ta. Chiar dacă asta înseamnă doar de două ori pe an. Meriţi ca persoana iubită să facă un minim efort când vine vorba de familia ta. Deşi unii socrii nu sunt chiar cei mai drăguţi, e teribil de nedrept să spui că urăşti locul de unde vine partenerul tău, conform thoughtcatalog.com.

2. Prieteniile

Nu vrei să îţi sacrifici prietenii de dragul relaţiei pentru că ei sunt plasa ta de siguranţă. Unde ai fi fără ei dacă relaţia nu mai merge? Cine te va sprijini când persoana iubită te va ignora?

3. Încrederea în sine

Dacă ai o relaţie cu o persoană care te face să te simţi inferior lor şi ignoră ceea ce îi oferi, nu e în reguză. Persoana iubită ar trebui să te ajute să te simţi bine în propia piele şi să te susţină în faţa familiei, prietenilor, colegilor de muncă. Dacă cineva te face să te simţi prost, deşi sunteţi într-o relaţie, nu ar trebui să fii cu persoana respectivă.

4. Cariera ta

E normal să faci unele mici compromisuri când vine vorba de job pentru a te asigura că relaţia funcţionează. Dar nu e normal să renunţi cu totul la carieră sau să faci paşi care îţi afectează jobul doar de dragul persoanei iubite. 

5. Nivelul tău de confort

O relaţie bună trebui să îţi ofere un nivel sporit de confort. Trebuie să te gândeşti cu drag că vei ajunge acasă după o zi lungă. Dacă îţi e însă groază sau nu ai chef să te duci acasă pentru că partenerul e acolo, nu e deloc bine. 

cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg