5 metode inedite de a-t╠Ži decora casa cu poze

image

Cu tot╠Žii avem ├«n casa╠ć o poza╠ć, doua╠ć ├«nra╠ćmate, - uneori chiar ├«n rame cu adeva╠ćrat deosebite - s╠Ži sigur avem un album cu poze iubite de la nunta╠ć sau din copila╠ćrie. Dar s╠Žtiai ca╠ć pozele pot fi folosite s╠Ži ├«n alte feluri pentru a decora casa?

Cei de la empikfoto.ro au prega╠ćtit un articol care evident╠Žiaza╠ć c├óteva dintre aceste moduri, precum s╠Ži un cod de reducere pentru cititori.

1. Poze aga╠ćt╠Žate pe sfoara╠ć

image

Fie ca╠ć alegi sa╠ć-t╠Ži decorezi astfel o biblioteca╠ć sau buca╠ćta╠ćria, pozele prinse cu cles╠Žtis╠Žori de lemn pe o sfoara╠ć finut╠Ža╠ć sunt un mod grozav de a-t╠Ži decora casa s╠Ži de a-t╠Ži etala pozele.

2. Vision board

image

Ai nevoie doar de cateva poze cu locurile, obiectele sau persoanele preferate pentru a crea un aranjament deosebit pe un panou din pluta╠ć ├«nra╠ćmat care te va face sa╠ć z├ómbes╠Žti de fiecare data╠ć c├ónd ├«l prives╠Žti!

3. Aranjament cu instalat╠Žie luminoasa╠ć pe perete

image

Ai nevoie de un s╠Žirag de beculet╠Že ├«n culoarea preferata╠ć s╠Ži banda╠ć dublu-adeziva╠ć pentru fixare, s╠Ži pot╠Ži crea ceva cu adeva╠ćrat deosebit pentru a-t╠Ži pune amintirile cele mai iubite la loc de cinste - cum ar fi o inimioara luminoasa╠ć cu poze.

4. Poze atârnate din tavan

image

Aceasta╠ć modalitate de a etala pozele poate fi folosita╠ć s╠Ži la decorarea unei sa╠ćli de evenimente, nu doar ├«n casa╠ć. Ai nevoie de c├óteva sfori sau s╠Žiraguri de cristale de lungimi diferite s╠Ži banda╠ć dublu-adeziva╠ć sau un perforator pentru a prinde pozele de sfori, s╠Ži apoi sforile de tavan sau lustra╠ć.

5. Copa╠ćcel cu poze

image

Pentru o doza╠ć de energie, pot╠Ži prinde pozele pe un copa╠ćcel pe care sa╠ć-l orientezi cum dores╠Žti. Aceasta╠ć metoda╠ć confera╠ć o senzat╠Žie de mis╠Žcare s╠Ži dinamism, ideala╠ć pentru persoanele care doresc sa╠ć dea o nota╠ć de vitalitate ├«n casa╠ć.

S╠Ži tu, cum ai dori sa╠ć-t╠Ži etalezi pozele cele mai iubite?

Ai un cod de reducere exclusiv de la Empik Foto la developarea de poze, pentru a-t╠Ži da fr├óu liber creativita╠ćt╠Žii. Codul este exclusiv dedicat cititorilor www.click.ro: CLICK25

Reducerea se poate combina si cu alte promo╚Ťii existente pe site-ul empikfoto.ro

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg
instagram social media jpg