5 mituri despre creșterea penisului. Ce e adevărat şi ce e fals

Ultima actualizare:

    Mituri despre creșterea penisului: Masturbarea ajută la lungirea organului genitalfoto: 123RF
Mituri despre creșterea penisului: Masturbarea ajută la lungirea organului genitalfoto: 123RF

Există câteva mituri despre creșterea penisului care au intrat atât de adânc în subconştientul colectiv încât sunt considerate informaţii adevărate. După cum vom vedea mai jos, lucrurile nu stau chiar aşa.

Este timpul să descoperi câteva minciuni pe care le credeai orbește despre mărirea dimensiuni organului genital. Astfel de mituri despre creșterea penisului sunt mediatizate de cei care vor să-și vândă produsele sau care au complexe, însă cele mai multe dintre ele sunt complet false.

Mituri despre creșterea penisului: 1. Există pastile care ajută în acest sens

Fals. De când există lumea, cei mai mulți bărbați au avut o dorință arzătoare: să-și mărească oganul genital, apelând la tot felul de metode. Trebuie să aveți în vedere faptul că în ciuda convingerilor unora dintre bărbați, în realitate nu există nici o pastilă care să ajute la mărirea bărbăției. Deci, acesta este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se confirmă. Cea mai la îndemână metodă prin care un bărbat poate obține confort psihic este să-și epileze părul pubian, ceea ce va creea iluzia unui organ genital mai mare.

Mituri despre creșterea penisului: 2. Poate fi îngroșat cu grăsime proprie

Adevărat. Putem spune că penisul poate căpăta o altă dimensiune prin injectare cu grăsime de la persoana care dorește această intervenție. Însă trebuie să țineți cont că această metodă va face ca organul genital să pară mai mare doar pentru o vreme. Din păcate, grăsimea se resoarbe după o perioadă, iar procedura trebuie repetată.

Mituri despre creșterea penisului: 3. Sunt tot felul de creme speciale care au efect

Fals. Într-adevăr, există pe piață o multitudine de creme și loțiuni care conțin tot felul de vitamine, minerale, plante și hormoni care ar ajuta la creșterea organului genital. Însă cercetările actuale ne dezvăluie faptul că nu s-a descoperit un produs de consum care să aibă efecte garantate de mărire a penisului. Putem spune că acesta este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se adeverește.

Mituri despre creșterea penisului: 4. Masturbarea ajută la lungirea organului genital

Fals. În realitate masturbarea ajută la detensionarea organismului în lipsa unui partener de sex și nu influențează în nici un fel mărirea penisului. Deci, fără îndoială, putem spune că această practică este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se confirmă.

Mituri despre creșterea penisului: 5. Pierderea în greutate presupune creșterea în dimensiune a organului genital

Fals. Este doar o falsă impresie cauzată de faptul că, odată cu reducerea grăsimii din corp, scade și stratul de grăsime care acoperă penisul. Cu toate acestea lungimea va fi aceeași, doar grosimea va fi alta.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net