5 sfaturi practice pe care să le urmezi ca să nu ai sânii lăsaţi

Ultima actualizare:

    Uite ce trebuie să faci ca să nu ai parte de sâni "lăsaţi"Foto Click!
Uite ce trebuie să faci ca să nu ai parte de sâni "lăsaţi"Foto Click!

Sănii mari - pe cât sunt de atrăgători, pe atât dau bătăi de cap posesoarelor de bust proeminent. Având o greutate impunătoare, uneori, aceştia sunt mai dificil de susţinut. Tocmai de aceea este esenţial să ştii exact ce soluţii ai la îndemână pentru a evita "lăsarea" lor.

Dacă vrei să previi aspectul inestetic al sânilor „lăsaţi” sau, cel puţin, să remediezi cumva situaţia, iată o serie de exerciţii şi sfaturi care te vor ajuta în acest sens!

1. Fă exerciţii pentru fermitatea sânilor!

Chiar dacă nu ai chef de exerciţii, trebuie să te ambiţionezi să le faci măcar de 3 ori pe săptămână. Iată câteva sugestii de exerciţii!

• Din poziţia ridicat, ia în fiecare mână câte o greutate de 2-3 kilograme. Apleacă-te în faţă şi ridică, apoi, greutăţile la nivelul umerilor, Ulterior, coboară-le. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.

• Aşază-te pe un scaun, cu palmele pe margine. Trage picioarele şi posteriorul în faţă, sprijinindu-te pe mâini. Îndoaie coatele şi coboară posteriorul cât poţi de jos, apoi ridică. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.

• Uneşte-ţi palmele în faţa pieptului şi presează-le timp de 5 secunde. Repetă exerciţiul de 10 ori.

2. Poartă întotdeauna bustiere speciale atunci când faci sport!

Este recomandat ca bustiera să aibă cupele separate, asta pentru a preveni frecarea sânilor în timp ce eşti la antrenament.

3. Evită dietele drastice de slăbire!

Sânii sunt alcătuiţi, în mare parte, din ţesut adipos. Dacă slăbeşti brusc, ei vor părea "lăsaţi", iar dacă te îngraşi brusc, rişti să-ţi apară vergeturi pe ei. Prin urmare, consumă zilnic multă apă plată şi alimente bogate în vitamina E şi C, tocmai pentru a menţine elasticitatea pielii.

4. Alege sutienul corect!

Cel mai potrivit sutien pentru sâni este cel cu cupa plină, cu întăritură sub sâni, pentru a-i susţine (e ideal ca banda care înconjoară trunchiul să fie mai lată şi fără burete). Nu alege un sutien prea mic, în ideea că îţi va ridica sânii, pentru că nu e deloc estetic să vezi "un val" de sâni care se formează peste sutien.

5. Termină fiecare duş cu un scurt jet de apă aproape rece asupra sânilor!

Acest lucru are efect tonic şi stimulează mult circulaţia sângelui. De asemenea, masează-ţi cu regularitate sânii, pentru ca pielea să rămână elastică.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net