6 cele mai cunoscute feti┼čuri sexuale

image
├Än cazul pantofilor cu toc ├«nalt, feti┼čul este activat de efectul pe care ├«l au ace┼čtia asupra corpului femeiifoto: 123RF

Cele mai multe persoane au un feti┼č indiferent de sex, orientare sexual─â sau stil de via┼ú─â. ├Än general, sunt considerate inofensive, iar cele mai frecvente feti┼čuri sexuale care sunt puse ├«n practic─â au rolul de a excita ┼či de a condimenta via┼úa sexual─â.

Pentru cei care nu ┼čtiu, feti┼čul este atrac┼úia inexplicabil─â pentru un obiect sau o anumit─â parte a corpului f─âr─â de care unele persoane nu se pot excita. Oamenii pot transforma practic orice ├«ntr-un feti┼č, dar sunt c├óteva pe care unii le prefer─â ┼či le ador─â.

1. Urinarea pe partener

Unul dintre cele mai cunoscute feti┼čuri sexuale este ┼či urinarea pe partener. Se nume┼čte a┼ča fiindc─â urina are un rol esen┼úial ┼či se petrece atunci c├ónd persoana ├«n cauz─â urineaz─â pe partener─â sau ├«i permite acesteia s─â urineze pe el. Este ├«ntr-adev─âr, un feti┼č mai deosebit ┼či aceast─â practic─â este legat─â de faptul c─â atunci c├ónd partenerii sunt excita┼úi la maximum, simt nevoia s─â urineze.

2. Oja ┼či rujul ro┼ču

Rujul ro┼ču ┼či unghiile vopsite ├«n ro┼ču sunt unele dintre cele mai frecvente feti┼čuri sexuale care ├«i ├«nnebunesc pe unii b─ârba┼úi. Ei ador─â ideea de unghii ro┼čii ├«nfipte ├«n spatele lor ├«n timpul partidelor de sex. De asemenea, ador─â s─â s─ârute o femeie dat─â cu ruj ro┼ču ┼či s─â-l ├«ntind─â pe toat─â fa┼úa. Acest lucru le d─â senza┼úia c─â fac sex cu o prostituat─â ceea ce ├«i excit─â foarte tare.

3. Părul împletit sau nu

Podoaba capilar─â poate fi un feti┼č f─âr─â de care unii b─ârba┼úi nu se pot excita. Fie c─â sunt blonde, ro┼čcate, brunete, ei le prefer─â pe femeile cu p─ârul lung, desf─âcut, str├óns ├«n coad─â sau ├«n codi┼úe ├«mpletite. B─ârba┼úii care au acest feti┼č se simt foarte excita┼úi atunci c├ónd m├óng├óie p─ârul partenerelor ├«n timpul actului sexual.

4. Pantofii cu toc înalt

├Än cazul pantofilor cu toc ├«nalt, feti┼čul este activat de efectul pe care ├«l au ace┼čtia asupra corpului femeii. Tocurile inalte pun accent ├«n primul r├ónd pe picioarele reprezentantelor sexului frumos ┼či pe lungimea lor ┼či le dau o alur─â sexy. Acest feti┼č este ├«nt├ólnit la b─ârba┼úi, iar acest lucru ├«i ajut─â la activarea sau sporirea excit─ârii sexuale.

5. M├óinile ┼či picioarele

Unul dintre cele mai cunoscute feti┼čuri sexuale are legatur─â cu m├óinile ┼či picioare. Cei mai mul┼úi reprezentan┼úi ai sexului puternic au acest feti┼č ┼či ador─â s─â s─ârute, s─â ling─â sau s─â mu┼čte m├óinile ┼či picioarele femeilor. Unii b─ârba┼úi sunt at├ót de fascina┼úi de acest feti┼č ├«nc├ót nici nu vor s─â aud─â de acele femei care nu au picioarele ┼či m├óinile frumoase.

6. Plusofilia

Plusofilia poate fi considerat─â una dintre cele mai frecvente feti┼čuri sexuale ┼či ├«nseamn─â atrac┼úia inexplicabil─â pentru juc─âriile din plu┼č, se ├«mbrac─â ca un animal din plu┼č sau vor s─â fac─â sex cu cineva ├«mbr─âcat ├«ntr-un costum confec┼úionat din acest material. Persoanele care au acest feti┼č ador─â at├ót de tare juc─âriile din plu┼č ├«nc├ót le modific─â ca s─â poat─â face sex cu acestea.

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg