6 lucruri pe care să le iei în vacanţă!

image
foto: Shutterstock

Indiferent că pleci la mare sau la munte, când îţi faci bagajul, ai grijă să strecori şi câteva lucruri pentru o călătorie plăcută. Ţi-ai programat o vacanţă de vis, relaxantă şi fără griji, însă concediul propriu-zis nu începe decât când ai ajuns la destinaţie. Planificatorii de vacanţă din Marea Britanie, citaţi de „The Telegraph”, ne recomandă 6 lucruri care ne fac mai plăcută vacanţa.

Geantă de voiaj mică. Cu cât valiza e mai mică, cu atât e mai uşor să te deplasezi prin oraşele pe care le vizitezi. În plus, nu vei mai avea loc de toate lucrurile inutile pe care le împachetezi de fiecare dată. Un model universal costă între 150 de lei şi 300 de lei. 

Mini televizor portabil. Nu poţi sta departe de „monstrul” din sufragerie nici în vacanţă? Procură-ţi unul portabil! Este uşor de cărat şi merge şi pe baterii. Din nefericire, prinde doar câteva posturi tv. Cumpără-ţi unul second-hand, cu preţuri pornind de la 50 de lei.

Aplicaţii utile pe telefonul inteligent. În ceea ce priveşte smartphone-ul, specialiştii îţi recomandă unul rezistent la apă şi la praf. Nu uita să-ţi descarci din timp câteva aplicaţii utile. Acesta este disponibil în magazine cu preţuri pornind de la 1.000 de lei.

Tabletă. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele ştiri sau vrei să urmăreşti un film captivant, îţi recomandăm să înlocuieşti laptopul cu o tabletă. E mult mai uşor să o iei cu tine. Tableta e disponibilă cu preţuri pornind de la 300 de lei.

Încărcător universal. Pentru a fi sigur că nu rămâi fără baterie la telefon sau la tabletă, poţi lua cu tine un încărcător universal cu încărcare solară. El este dotat cu o baterie internă ce poate fi încărcată cu ajutorul unui cablu USB. Este disponibil în magazine de la 60 de lei.

Cameră video/foto compactă. E musai să stochezi pe un card memoriile din vacanţă. Alege o cameră foto mică şi subţire, pe care s-o strecori cu uşurinţă în geană. Dacă preferi amintirile dinamice, ia-ţi o cameră video. Acestea sunt disponibile în magazine cu preţuri pornind de la 150 de lei (o cameră foto) sau 900 de lei (una video).

Citiţi mâine în Click! ce dietă ţi se potriveşte vara asta!

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Tora Vasilescu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
image png
cub anamaria prodan bebeto png
WhatsApp Image 2022 09 27 at 16 41 53 jpeg
Protest Mahsa Amini FOTO EPA-EFE
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg