6 poziţii sexuale interesante

Ultima actualizare:

    Încercaţi poziţii sexuale interesante pentru a vă condimenta viaţa sexualăFoto: Click!
Încercaţi poziţii sexuale interesante pentru a vă condimenta viaţa sexualăFoto: Click!

Sexul joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu şi din acest motiv trebuie mereu să venim cu ceva nou ca să nu se instaleze rutina. Unii preferă de fiecare dată aceleaşi posturi, în schimb altora le place să descopere cât mai multe poziţii sexuale interesante pentru a sporii plăcerea şi dorinţa de a face sex.

Iată care sunt acele poziţii sexuale interesante care merită puse în practică

Poziţii sexuale interesante: 1. Indranii

Indranii poate fi considerată una dintre acele poziţii sexuale interesante care merită pusă în practică ori de câte ori aveţi ocazia. Femeia are avantajul că îşi poate desface picioarele foarte mult pentru a permite o penetrare foarte adâncă.

Dabaia este o poziţie uşor de pus în practică şi nu necesită foarte mult efort, în schimb satisfacţia este maximă. Este una dintre acele poziţii sexuale interesante fiindcă bărbatul are posibilitatea să-şi mişte penisul foarte uşor, oferindu-i partenerei senzaţii de neuitat. Imaginea picioarelor şi a sânilor femeii sporeşte satisfacţia vizuală a bărbatului.

Poziţii sexuale interesante: 3. Utkalita

Utkalita face parte din categoria poziţii sexuale interesante fiindcă nu este indicat să o puneţi în practică în pat, ci pe o suprafaţă mai dură, pe podea sau pe pământ. Bărbatul trebuie să se sprijine cu mâinile de umerii ei, pentru a putea contola mişcările.

Poziţii sexuale interesante: 4. Mausala

Mausala este una dintre acele poziţii sexuale interesante care pusă în practică oferă satisfacţie maximă ambilor parteneri. În timp ce femeia se arcuieşte pe spate, sprijinindu-se în mâini, bărbatul îi poate mângâia sânii cu o mână, iar cu cealaltă îi ţine bazinul pentru mai mult confort.

Poziţii sexuale interesante: 5. Kaurma

Kaurma este o poziţie în care penetrarea nu se face frontal, ci dintr-o parte. Bărbatul are posibilitatea să-şi vadă partenera în toată spendoarea ei, excitaţia vizuală fiind maximă. Această poziţie este des întâlnită în fanteziile bărbaţilor şi prezentă în preferinţele femeilor, pentru că oferă avantaje ambiilor parteneri.

Poziţii sexuale interesante: 6. Manthana

Manthana este una dintre acele poziţii sexuale interesante care favorizează fanteziile însă bărbatul trebuie să fie rezistent deoarece va trebui să facă toată treaba. Această ipostază îi oferă lui controlul, dar şi posibilitatea de a stimula mai uşor clitorisul femeii. Având în vedere că bărbaţii sunt stimulaţi vizual această poziţie le oferă posibilitatea de a vedea foarte bine organele genitale ale femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net