6 trucuri pentru un sex oral perfect. Iubitul tău va fi în al 9-lea cer

Ultima actualizare:

    Orice femeie ar trebui să știe că în timp ce îi face sex oral partenerului nu trebuie să se axeze doar pe penis, ci și pe zonele din jurul acestuiafoto: 123RF
Orice femeie ar trebui să știe că în timp ce îi face sex oral partenerului nu trebuie să se axeze doar pe penis, ci și pe zonele din jurul acestuiafoto: 123RF

Sexul oral este unul dintre cele mai intime lucruri pe care poţi să îl faci cu partenerul tău. Dar atunci când oferi această plăcere s-ar putea ca unele lucruri să nu le faci cum trebuie. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să transformi o partidă de sex oral într-o experienţă memorabilă

1. Poziţia are un rol important

Ca să-ți impresionezi şi satisfaci partenerul de viață oral trebuie să ai în vedere câteva poziții. Există o serie de ipostaze speciale pentru felație în care iubitul te poate admira, bucurându-se de senzațiile pe care i le oferi. Alege să îngenunchezi în fața lui sau stai deasupra în timp ce partenerul stă pe spate și relaxat. Cu siguranță îi va plăcea ceea ce îi faci.

2. Foloseşte lubrifiant sau salivă

Se spune că niciun sex oral nu este prost, dar dacă totul se face pe uscat, lucrurile nu stau bine. Lubrifiantul este bun, dar saliva este şi mai bună. Le poţi folosi pe ambele, la nevoie.

3. Mâinile sunt esenţiale

Foloseşte buzele şi limba doar pentru mai multă stimulare, dar cea mai mare parte a plăcerii vine atunci când foloseşti una dintre mâini, pe care să o duci, odată cu gura, de sus în josul penisului partenerului tău.

4. Nu închide ochii

Doar în situaţia în care tu sau el sunteţi foarte timizi. De altfel, unul dintre cele mai sexy lucruri de făcut în timpul sexului oral este să menţii contactul vizual cu partenerul tău.

5. Nu te concentra doar asupra penisului

Poate că una dintre mâini şi gura sunt ocupate, dar cealaltă mână nu e. Foloseşte-o pentru a-i atinge testiculele, peineul şi anusul. Asta îl poate aduce şi mai aproape de orgasm.

6. Masează-i testiculele

Orice femeie ar trebui să știe că în timp ce îi face sex oral partenerului nu trebuie să se axeze doar pe penis, ci și pe zonele din jurul acestuia. De exemplu, trebuie să acorzi o atenție deosebită și testiculelor care pot fi stânse ușor, masate și linse.Toate aceste manevre trebuie făcute cu delicatețe deoarece testiculele sunt foarte sensibile.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net