7 cele mai obositoare poziţii sexuale

image
Cele mai obositoare poziţii sexuale nu sunt întotdeauna pe placul bărbaţilorFoto: Click!

În ciuda faptului că bărbaţii adoră tot ce ţine de sex, sunt anumite lucruri care îi storc de energie în intimitate. Şi ne referim aici la cele mai obositoare poziţii sexuale care necesită mai mult efort din partea ambiilor parteneri.

Iată 7 dintre cele mai obositoare poziţii sexuale pe care unii bărbaţi le evită în intimitate

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 1. Angajatul fidel

Pentru o partidă de sex pe fugă, eventual la birou, e suficient doar un scaun. Femeia poate să-şi ridice fusta, va fi mult mai uşor dacă este una scurtă. Bărbatul are ceva de muncă şi din acest motiv este considerată una dintre cele mai obositoare poziţii sexuale, dar trebuie să demonstreze că se descurcă.

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 2. Cocostârcul

Nimic mai simplu pentru ea. Stă pe o parte, urcată pe o comodă. Mobila nu trebuie să fie prea înaltă, pentru că partenerul, sprijinit într-un picior, să o poată penetra pe la spate.

Este cu siguranţă una dintre cele mai obositoare poziţii sexuale. O răstorni pe parteneră în lumânare şi, cât ai clipi, te strecori înăuntrul ei. Pătrunderile tale vor fi mai apăsate ceea ce necesită un efort mai mare, dar sigur o vei face să se simtă perfect.

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 4. Balerina în extaz

Atenţie, nu recomandăm această poziţie decât celor cu o mobilitate de zile mari! Partenera îşi pune piciorul pe umărul tău, iar tu capeţi astfel „ mână liberă” de a o penetra adânc, încercând, în acelaşi timp, să-i oferi femeii echilibru.Balerina în extaz este una dintre cele mai obositoare poziţii sexuale pentru bărbaţi.

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 5. Umerii plăcerilor

Nu ai atins încă pragul de suportabilitate al senzualităţii? Picioarele tale se relaxează pe umerii partenerului şi mişcarea e menţinută de braţele lui.

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 6. Balansul plăcerii

Această poziţie îţi va oferi ţie, ca bărbat, şansa de a arăta ce forţos eşti. Dar trebuie să luăm în calcul şi faptul că este una dintre cele mai obositoare poziţii sexuale. Ea se aşează pe tine, îşi strânge picioarele, iar tu trebuie să o ridici după cum îţi pofteşte „inima”.

Cele mai obositoare poziţii sexuale: 7. Turnul Eiffel

Din această poziţie, femeia se simte mai semeaţă şi mai adorată chiar decât celebrul Turn Eiffel. De aici şi denumirea. Iar orgasmul va fi de zile mari.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel romero Google Pixel 4a jpeg
pensie bani jpeg
646x404 jpg
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg