7 cele mai subțiri prezervative


    Cele mai subțiri prezervative oferă plăcere și siguranță maximă în timpul actului sexualFoto: Click!
Cele mai subțiri prezervative oferă plăcere și siguranță maximă în timpul actului sexualFoto: Click!

Prezervativele nu mai sunt considerate de foarte mult timp un subiect tabu și continuă să rămână cea mai bună metodă de protecție. Pentru a vă bucura de plăcere maximă în timpul actului sexual folosiți cele mai subțiri prezervative.

Iată care sunt cele mai subțiri prezervative pe care le puteți folosi

Cele mai subțiri prezervative: 1. Pasante Sensitive

Pasante Sensitive este considerat unul dintre cele mai subțiri prezervative care oferă o senzație mai naturală. Puteți folosi aceste prezervative ultra subțiri fără nici o problemă, vă permit să simțiți fiecare senzație, sunt rezistente chiar dacă sunt mult mai subțiri decât cele obișnuite. Acest prezervative sunt sigure și pentru sex oral.

Cele mai subțiri prezervative: 2. Durex Feel Thin cu Sensi-Fit

Aceste prezervative sunt super fine, concepute pentru senzații cât mai naturale și intense. În mod normal ele sunt în medie cu 20% mai subțiri decât cele standard din latex, oferind în același timp un grad ridicat de siguranță și protecție. Sunt ușor de aplicat și nu diminuează în nici un fel plăcerea sexuală. Miros bine, prin urmare nimic nu-ți va distrage atenția, poți să te relaxezi și să de bucuri din plin de actul sexual.

Cele mai subțiri prezervative: 3. Durex Sensi-Fit

Sunt special concepute pentru a fi ultra-subțiri, acolo unde este cea mai mare nevoie, pentru o sensibilitate crescută. Sunt create pentru a fi mai ușor de folosit, pentru a oferi o fixare mai bună și bineînțeles, plăcere sporită.

Cele mai subțiri prezervative: 4. Maraton-Parapharm

Maraton-Parapharm sunt prezervative ultra-fine pentru protecție sexuală. Sunt fabricate din latex, cu lubrifianți fără spermicid. Acest prezervativ conține un lubrifiant special care intensifică plăcerea sexuală și te ajută să te bucuri din plin de actul sexual. Pentru ca produsul să fie sigur, întotdeauna trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumina soarelui.

Cele mai subțiri prezervative: 5. Skin Ultra Subțire Prezervative

Putem spune despre aceste prezervative că sunt atât de subțiri încât ți se vor părea ca o a doua piele. Sunt rezistente, extra lubrifiate pentru confort și nu diminuează plăcerea sexuală. În acest moment sunt considerate unele dintre cele mai subțiri prezervative existente pe piață.

Sunt considerate unele dintre cele mai subțiri prezervative, oferă senzații complete datorită formei special concepute și cele mai intense senzații partenerilor. Asigură acelaș nivel ridicat de siguranță și protecție, sunt ușor de aplicat și oferă o senzație naturală în timpul actului sexual.

Cele mai subțiri prezervative: 7. Love Plus Thinesse

Aceste prezervative sunt lubrifiate cu lubrifiant solubil în apă, incolor și inodor, ce nu pătează și asigură o flexibilitate ridicată a produsului și este ușor de pus. Este rezistent, testat electronic pentru o eficiență maximă de fiecare dată și este considerat unul dintre cele mai subțiri prezervative.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg