7 poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi

viata sexuala jpeg
Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: ce trebuie să ştiţifoto: Click!

Din păcate, natura nu a fost darnică cu toţi bărbaţii, astfel că unii sunt mai dotaţi, iar alţii mai puţin. Dacă te numeri printre norocoase şi ai întâlnit un bărbat din prima categorie nu trebuie să te sperii că ar putea fi o experienţă neplăcută. Există câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Cei mai mulţi bărbaţi cred că un penis cu o dimensiune normală poate fi mult mai satisfăcător decât unul mai mare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Şi bărbaţii mai înzestraţi de natură pot satisface o femeie dacă au atitudinea potrivită. Iată câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi, aşa cum sunt recomandate în Kama Sutra.

Nu trebuie să îţi faci probleme dacă organul tău genital este mai mare şi nu ştii în ce ipostază să faci sex pentru a-ţi satisface iubita. Există tot felul de poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi care nu creează disconfort femeii. De exemplu, Aibha este una dintre ele, cu atât mai mult că se poate ajunge la orgasm foarte repede.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 2. Avalambitaka

Femeia stă pe un scăunel făcut din mâinile partenerului. Ea îşi reglează centrul de greutate al corpului ţinând cu mâinile de glezne, prin interior. Şi în această situaţie, femeia trebuie să fie uşoară în greutate, iar bărbatul dotat.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 3. Indrani

Această poziţie este recomandată unui cuplu special, însă bărbatul trebuie să aibă un penis peste medie. Femeia se sprijină doar într-un braţ, iar bărbatul îi susţine aproape toată greutatea corpului. Este una dintre cele mai incitante poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 4. Janukurpara

Merită pusă în practică dacă eşti dotat şi pe deasupra şi puternic. Trebuie să-ţi ţii partenera în braţe, iar pentru mai mult confort o poţi sprijini de un perete. Chiar dacă bărbatul controlează mişcările, penetrarea nu va fi atât de adâncă încât să fie dureroasă.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 5. Kamala

O altă recomandare din categoria "poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi" este Kamala, excelentă pentru senzaţii tari în dormitor, dacă bărbatul a fost mai înzestrat de natură. Acesta poate controla mişcările, viteza lor şi profunzimea penetrării.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 6. Mausala

Este cu siguranţă una dintre cele mai creative poziţii, aşa că trebuie să o încerci. Chiar dacă iubitul tău are un penis foarte mare, acest lucru nu trebuie să te sperie, deoarece există soluţii. Mausala merită încercată şi este considerată una dintre acele poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 7. Kaurma

Este o poziţie excitantă, intimă şi eficientă pentru ambii parteneri. Folosind unghiul corect, acceastă ipostază poate face ca şi cel mai mare penis să nu creeze disconfort femeii.  În acest fel penetrarea este profundă, iar femeia se va bucura de senzaţii intense.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

kate middleton
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
cub octavia geamanu marian ionescu png
BeFunky collage (26) jpg
Melania şi Donald Trump
Alin Cocos și Monica Orlanda
Taremi2 jpg
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
whatsapp  pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock