7 sfaturi despre cum să cucereşti o femeie

pauza de la sex 0 jpeg
Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: Dormi cu ea, nu lângă eafoto: 123RF

Oricare bărbat trebuie să înţeleagă că seducerea unei femei este o artă pentru care ai nevoie să fi puţin înzestrat. Click! îţi oferă 7 sfaturi despre cum să cucereşti o femeie pe care o doreşti lângă tine mai mult timp.

Nu trebuie să fii bogat sau să arăţi perfect pentru a impresiona o femeie. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos apreciază la un bărbat felul în care acesta ştie să se comporte cu ele. Iată câteva sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 1. Arată-i că eşti interesat de ea!

Femeile respectă şi sunt cucerite de un bărbat care are curaj să le atingă uşor sau să le şoptească vorbe frumoase la urechi, însă acest lucru trebuie făcut cu foarte mare delicateţe. Există tot felul de sfaturi despre cum să cucereşti o femeie, dar cel mai important este să-i demonstrezi că eşti bărbat şi ştii cum să-i arăţi că eşti interesat de ea.

Cele mai multe femei sunt cucerite de bărbaţii care ştiu, au răbdare sau sunt în stare să le asculte atunci când simt nevoia să spună ce au pe suflet. Acest lucru îi demonstrează reprezentantei sexului frumos că îţi pasă de ea şi că eşti atent la nevoile ei.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 3. Nu uita de preludiu

Un bărbat care vrea să fie apreciat de femeia de lângă el trebuie să ştie cum să o mulţumească sexual din toate privinţele. Acesta trebuie să fie conştient că sexul, în cazul ei, are un caracter puternic emoţional. Unul dintre cele mai bune sfaturi despre cum să cucereşti o femeie este ca în timpul preludiului să îi acorzi atenţie maximă. Asta înseamnă să nu te rezumi doar la câteva săruturi pe gură, ci să ai grijă ca întregul corp să fie răsfăţat. Astfel se va simţi iubită în totalitate.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 4. Fă-i complimente!

Nu există femeie care să nu aprecieze sau să nu se simtă atrasă de un bărbat care îi face complimente. Spune-i cât de bine arată, cât de frumos are aranjat părul sau ce bine o prinde rochia cu care este îmbrăcată şi vei vedea că nu rămâne indiferentă. Cu siguranţă se va simţi flatată şi în plus o vei face să se gândească la tine. Putem spune că acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 5. Fii spontan!

Un lucru pe care femeile îl apreciază cel mai mult la un bărbat este spontaneitatea. De exemplu, dacă eşti la prima întâlnire cu o fată pe care o placi, iar ea îţi spune că i-ar plăcea să vadă un film, propune-i imediat fără să mai stai pe gânduri că şi tu îţi doreşti acelaş lucru. Acesta poate fi unul dintre cele mai interesante sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 6. Ţine-te de cuvânt!

Nici o femeie nu îşi doreşte un tip neserios în viaţa ei. Ba din contră este cucerită de bărbaţii care au cuvânt şi atunci când spun ceva să se ţină de promisiune. În momentul în care femeia simte că este tratată cu respect de un bărbat, cu siguranţă îşi va dori ca acesta să fie în preajma ei.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 7. Dormi cu ea, nu lângă ea

Cei mai mulţi bărbaţi după o partidă de sex obişnuiesc să adoarmă. Mai rău, se întorc şi cu spatele la parteneră ceea ce nu este deloc pe placul acesteia. Însă dacă o doreşti şi vrei ca ea să rămână lângă tine, iată unul dintre cele mai interesante sfaturi despre cum să cucereşti o femeie. După partida de sex ţine-o în braţe câteva minute şi răsfaţ-o ca să se simtă iubită în continuare şi nu folosită sexual.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
plaja nudisti nudism foto shutterstock
Atac într-un birou de recrutare din Siberia / Foto Captură Video / Twitter
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg