8 arome bărbătești pentru primăvară

Primăvara este un moment special nu numai pentru fete, ci și pentru băieți Aromele potrivite pentru această perioadă sunt subtile și fine, la fel ca și natura care prinde viață. Schimbarea unui parfum de iarnă cu unul de vară pentru un bărbat modern este la fel de obișnuit ca, de exemplu, refuzul mai multor straturi de îmbrăcăminte odată cu debutul unui sezon cald. Am colectat cele mai bune 10 parfumuri pentru bărbați în această primăvară.

Aromele pot fi găsite atât în magazinele fizice, cât și în cele online, spre exemplu pe pagina https://makeup.ro/categorys/3218/

Montblanc Legend Spirit

De la debutul său în 2011, Montblanc Legend Spirit s-a impus ca unul dintre cele mai populare parfumuri pentru bărbați. Suculent și aromat, Montblanc Legend Spirit dezvăluie note de grapefruit, lavandă și nufăr.

Calvin Klein Eternity Now

Un nou parfum pentru bărbați care continuă tradiția parfumurilor orientale fougere. Nota principală este compusă din arome de ghimbir, nucă de cocos și anason. Este completat de note de inimă de cedru alb și paciuli, tonka și vanilie. Calvin Klein Eternity Now este o alegere excelentă pentru fiecare zi.

Paul Smith Sunshine

Noua ediție limitată a parfumului Paul Smith este un cocktail de vară cu arome picante de nucșoară, piper negru, coriandru și grapefruit. Parfumul perfect pentru o primăvară caldă, Paul Smith Sunshine merită o vizită pentru un adevărat fanatic al parfumului.

Issey Miyake 

Primul parfum al mărcii Issey Miyake a fost creat în 1992. Noua versiune a parfumului a fost lansată în 2016 și a fost creată în colaborare cu parfumieri de renume din lume, precum Jacques Cavalдier și Olivier Cresp.

Ferrari Amber Essence Special Edition

Ferrari reușește nu numai în bolide, ci și în mirosuri minunate. Amber Essence Special Edition este un parfum cald care poate adăuga farmec necondiționat purtătorului și poate deveni apogeul final al imaginii.

Byredo Super Cedar

Un parfum lemnos, cu note proaspete de așchii de cedru și vetiver haitian, perfect pentru domnii cu discernământ care cunosc valoarea parfumului potrivit.

Jo Malone Orris & Sandalwood

Apariția noului parfum Jo Malone este ca lansarea noului sezon al  unui popular serial,  merită întotdeauna să apreciezi un nou parfum, chiar dacă nu se potrivește cu adevărat imaginii tale. Acest parfum este lemnos și piperat și este potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Barbour Classic For Him

Barbour - numele în sine este sinonim cu stilul domnesc. Parfumul lui Barbour se asociază cu tweed-ul  și fiabilitate nesfârșită.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
8 boca arsenie  jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg