8 motive pentru care trebuie să mergi în vacanţă cu cel mai bun prieten

1 iunie 2015
image
Cel mai bun lucrur pe care doi prieteni foarte buni îl pot face pentru relaţia lor e să călătorească împreunăfoto: tumblr.com

E grozav s─â c─âl─âtore┼čti de unul singur, dar uneori ai nevoie de cineva al─âturi de care s─â ├«mpar┼úi exeprien┼úele prin care treci. Din varii motive, o excursie cu cel mai bun prieten sau cea mai bun─â prieten─â e unul dintre cele mai s─ân─âtoase, amuzate ┼či grozave lucruri pe care le pute┼úi face pentru rela┼úia voastr─â.

De┼či mult─â lume spune c─â e o experien┼ú─â eliberatoare s─â c─âl─âtore┼čti singur, uneori e bine s─â ├«┼úi faci planuri de vacan┼ú─â al─âturi de cel mai bun prieten sau cea mai bun─â prieten─â. Iat─â opt motive pentru care e bine s─â ├«┼úi face vacan┼úa al─âturi de el sau ea, conform huffingtonpost.com.

1. Ajunge┼úi s─â v─â cunoa┼čte┼úi mai bine dec├ót credea┼úi c─â e posibil

Poate c─â v─â cunoa┼čte┼úi din prima zi de ┼čcoal─â general─â sau de c├ónd a┼úi fost colegi de apartament ├«n faculate, dar c├ónd c─âl─âtore┼čti cu cineva ajungi s─â ├«l cuno┼čti ├«ntr-un alt fel. Cine ┼čtia c─â prietena ta cea mai bun─â nu vrea s─â cear─â direc┼úii sau c─â prietenul t─âu cel mai bun tocmai a invitat un grup de str─âini s─â mearg─â cu voi prin ora┼č a doua zi?

2. O s─â ave┼úi pove┼čti de spus, ani la r├ónd

Pove┼čtile din vacan┼ú─â sunt grozave pentru conversa┼úiile cu persoanele pe care tocmai le-ai cunoscut ┼či vor fi perfect pentru a face oamenii s─â r├ód─â. Dar v─â ve┼úi putea aminti ├«ntotdeauna de ce a┼úi f─âcut ├«mpreun─â, iar c├ónd ajunge┼úi s─â nu mai sta┼úi ├«n apropriere unul de altul astfel de pove┼čti sunt foarte importante. 

3. Cineva o s─â ┼čtie prin ce ai trecut, chiar dac─â nu po┼úi povesti anumite lucruri

┼×tii c├ónd apusul e perfect, dar nu ai putut s─â ├«l fotografiezi cum trebuie? Prietenul cel mai bun sau prietena cea mai bun─â va ┼čtii exact ce vrei s─â spui. 

4. O să realizaţi cât de mult vă pasă unul de altul

E greu s─â te aperi ├«ntr-o ceart─â cu un angajat din aeroport sau c├ónd camera de hotel e mai scump─â dec├ót scria pe site. Un prieten foarte bun va fi mereu acolo pentru tine ┼či te va ajuta ├«n situa┼úiile critice. 

5. Călătoria e o experienţă de care vă puteţi bucura împreună

Studiile arat─â c─â, de cele mai multe ori, planificarea unei c─âl─âtori te face mai fericit dec├ót excursia ├«n sine. Iar c├ónd ai pe cineva cu care po┼úi ├«mp─ârt─â┼čii a┼ča ceva, e mult mai pl─âcut. 

6. Veţi putea trece peste orice după

A┼úi ratat avionul ┼či a trebuit s─â dormi┼úi pe jos. Ai f─âcut intoxica┼úie alimentar─â ┼či a trebuit s─â g─âsi┼úi un medic. Colegii din camera de hostel au sfor─âit ├«ngrozitor. Dup─â ce a┼úi trecut ├«mpreun─â printr-o experien┼ú─â proast─â c├ónd v─â afla┼úi ├«n vacan┼ú─â, nu e nimic prea greu pentru prietenia voastr─â. 

7. O să descoperiţi că vă descurcaţi mai bine împreună

Tu vorbe┼čti spaniol─â ┼či el german─â. Tu ┼čtii cele mai bune restaurante ┼či ea cele mai bune tururi ale ora┼čului. Dac─â sunte┼úi doi, ve┼úi putea face mai multe lucruri ├«mpreun─â ┼či c├ót mai diversificate ├«n c─âl─âtoria voastr─â. 

8. Cineva o s─â fie acolo s─â ├«┼úi ┼úin─â punga de vom─â ├«n avion, s─â ├«┼úi cure┼úe tricoul ┼či s─â se asigure c─â ajungi acas─â ├«n siguran┼ú─â

Toate semne ale unei iubiri adev─ârate. 

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
Kate Middleton3 jpg
florin calinescu png
anamaria prodan (3) jpg
reghe corina caciuc jpeg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Primarul Mircea Rusu are interdic┼úie de a-┼či exercita func┼úia foto arhiv─â
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg
FotoJet (7) jpg
foto mare shutterstock 776838916 jpg
youtube jpg