9 filme celebre cu scene de sex real. Două actriţe au avut de suferit

Ultima actualizare:
Filme artistice cu scene de sex real: Intimacy (2001)
Filme artistice cu scene de sex real: Intimacy (2001)

Atât nuditatea, cât și scenele de amor din filme au fost mereu un subiect controversat. La Hollywood scenele de sex nesimulate au câştigat teren, în ultimii ani, regizorii arătând fără jenă masturbare, sex în grup şi ejaculare. În acest articol veți găsi o listă cu 9 filme cu scene de sex real, în care apar actori care fac dragoste "pe bune".

De-a lungul timpului, printre filmele difuzate în cinematografe s-au strecurat scene de sex veritabile. În timp ce unii dintre actori recunosc acest lucru fără ocolișuri, alții neagă cu vehemență. Iată câteva dintre cele mai interesante filme cu scene de sex real, care la vremea lor au generat reacţii negative din partea publicului şi a criticilor de film. În ultimii ani, Margo Stilley ("9 songs") şi Chloë Sevigny ("The Brown Bunny") au avut de suferit din cauza apariţiei în astfel de scene, fiind privite cu neîncredere de producători, deşi calităţile lor actoriceşti sunt incontestabile.

Filme cu scene de sex real: 1. Intimacy (2001)

Filme artistice cu scene de sex real: Ken Park (2002)
Filme artistice cu scene de sex real: Ken Park (2002)

Este o peliculă erotică din anul 2001 regizat de Patrice Chéreau. În film este descrisă povestea unui bărbat pe nume Jay (Marcu Rylance) care își părăsește soția și copiii și se transformă într-o persoană care a uitat ce înseamnă dragostea. Se angajează într-o relație cu Claire (Kerry Fox), doi străini care fac sex săptămânal. Ea vine la el în fiecare după amiază de miercuri, numai pentru sex. Scenele de amor dintre cei doi sunt reale.

Filme cu scene de sex real: 2. Ken Park (2002)

Filme artistice cu scene de sex real: Lie with Me (2005)
Filme artistice cu scene de sex real: Lie with Me (2005)

Într-un oraş din California, câţiva adolescenţi - Shawn, Claude, Tate şi Peaches sunt buni prieteni. Shawn are relaţii sexuale cu prietena sa şi cu mama ei. Claude are un tată abuziv, violent şi alcoolic şi o mamă neglijentă şi gravidă. Tate este dependent de masturbare şi îşi urăşte bunicii, din cauza lipsei de intimitate din camera lui. Peeches face sex pervers şi are un tată fanatic şi religios, care îi e dor de soţia sa. Sunt cu toţii bine, sau aşa pretind. Îşi petrec timpul împreună şi niciunul din ei nu pare să ştie prea multe despre viaţa de familie.

Filme cu scene de sex real: 3. Lie with Me (2005)

Filme artistice cu scene de sex real: Shortbus (2006)
Filme artistice cu scene de sex real: Shortbus (2006)

Leila, o tânără expansivă, foarte agresivă sexual, îl întâlneşte pe David, un tip atrăgător  şi la fel de vulcanic. O aventură fierbinte şi picantă se înfiripă şi îi consumă pe cei doi până când propriile vieţi personale devin haotice şi încordate. Este unul dintre cele mai bune filme artistice cu scene de sex real.

Filme cu scene de sex real: 4. Shortbus (2006)

Filme artistice cu scene de sex real: Wetlands (2013)
Filme artistice cu scene de sex real: Wetlands (2013)

O comedie extremă care explorează viețile câtorva persoanaje care navighează la intersecția dintre comic și tragic, pe de o parte, și dragoste și sex, pe de altă parte, într-o lume modernă. Un terapeut sexolog care nu a cunoscut orgasmul în viața lui, un cuplu de homosexuali, o dominatoare care nu poate avea o relație, decid să își deschidă viețile către oamenii din preajma lor. Totul duce spre o întâlnire într-un club, Shortbus, unde arta se îmbină cu muzica, politica și sexul dus la extrem.

Filme cu scene de sex real: 5. Wetlands (2013)

Filme artistice cu scene de sex real: Love (2015)
Filme artistice cu scene de sex real: Love (2015)

Într-unul dintre cele mai controversate filme cu scene de sex real este vorba despre aventurile excentrice ale unei fete care are atitudini ciudate față de igienă și sexualitate. Lui Helen Memel îi place să se masturbeze cu legume.

Filme artistice cu scene de sex real: 6. Love (2015)

Filme artistice cu scene de sex real: In the Realm of the Senses (1976)
Filme artistice cu scene de sex real: In the Realm of the Senses (1976)

În film este vorba despre un student la cinematografie pe nume Murphy și a fostei sale iubite, Electra, cu care a avut o relație timp de doi ani înainte de-a comite greșeala de-a avea o aventură cu o altă femeie, Omi, pe care o lasă și însărcinată. Această sarcină nedorită a sfârşit relaţia lui Murphy cu Electra într-o notă foarte tristă. Într-o dimineaţă ploioasă, mama Electrei, Nora, îl sună pe Murphy pentru a-l întreba dacă are veşti de la Electra deoarece nu mai ştie nimic despre ea de ceva vreme şi, ţinând cont de tendinţele sale sinucigaşe, este foarte îngrijorată. Murphy îşi aminteşte trecutul cu Electra, plin de abuz de droguri, sex şi moment tandre.

Filme cu scene de sex real: 7. In the Realm of the Senses (1976)

Filme artistice cu scene de sex real: 9 Songs (2004)
Filme artistice cu scene de sex real: 9 Songs (2004)

Este o coproducție franco-japoneză, cel mai cunoscut film al regizorului japonez Nagisa Ōshima. Filmul este inspirat dintr-o întâmplare reală , petrecută la Tokio, în anii 30. Abe Sade, fostă prostituată, devenită servitoare în casa lui Kichizo, își seduce stăpânul, atrăgându-l într-o relație extrem de periculoasă. Pe măsură ce înaintează în relație, amanții devin tot mai obsedați unul de celălalt, jocurile sexuale sunt tot mai agresive, oferindu-le experiențe limită, în care viața însăși pare să nu mai aibă importanță. Regizorul nu s-a temut să șocheze publicul cu scene de sex reale și explicite.

Filme cu scene de sex real: 8. 9 Songs (2004)

Filme artistice cu scene de sex real: The Brown Bunny (2003)
Filme artistice cu scene de sex real: The Brown Bunny (2003)

Lisa e o studentă americană în Londra. La un concert Black Rebel Motorcycle Club îl întâlnește pe Matt de care se simte foarte atrasă. Povestea lor de dragoste este pasională, tandră și trăită intens sexual. O peliculă în care scenele fierbinți nu sunt simulate. Protagonista Margo Stilley a fost aspru judecată pentru scenele explicite în care face sex cu Kieran O'Brien şi a avut dificultăţi în a-şi găsi alte roluri mai târziu.

Filme cu scene de sex real: 9. The Brown Bunny (2003)


    Filme artistice cu scene de sex real: The Brown Bunny (2003)foto: Wellspring Media
Filme artistice cu scene de sex real: The Brown Bunny (2003)foto: Wellspring Media

Prezentat la Cannes în 2003, filmul "The Brown Bunny" a şocat prin scena în care Chloë Sevigny îi face pe bune sex oral lui Vincent Gallo, regizor, dar şi actor.

Din dorinţa de a uita singura mare iubire, Bud Clay începe o călătorie plină de peripeţii (sexuale), de-a lungul Americii. Filmul a atras un val imens de critici şi chiar şi în prezent actriţa Chloë Sevigny are o imagine afectată din această cauză.

Spre deosebire de alte filme, Youtube nu pune la dispoziţie nici un trailer pentru "The Brown Bunny".

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
8 iunie 1922 primul meci tricolori jpg
medic masca covid shutter 1683323431 jpeg
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net