A avut 25 de ani migrene, dar s-a vindecat când a renunțat la aceste alimente

Ultima actualizare:

    Andrea Henson (stânga) a avut migrene timp de 25 de aniFoto Daily Mail
Andrea Henson (stânga) a avut migrene timp de 25 de aniFoto Daily Mail

O femeie, mamă a doi copii, a uimit toți medicii din cauza migrenelor sale pe care le-a resimțit aproape jumătate din întreaga sa viață. A reușit într-un final să scape de dureri după ce a renunțat să mai mănânce unele produse alimentare.

Andrea Henson (46 de ani), orginiară din Lincolnshire, a avut migrene încă de la vârsta de 20 de ani, cei dragi neștiind cum să o ajute. Intensitatea durerilor oscila, dar o criză mai severă a determinat-o pe Andrea să meargă la spital, temându-se de o boală gravă. 

"Acela a fost cu siguranță cel mai rău episod din viața mea. A trebuit să fac toate tipurile de teste, chiar și acupunctură lombară. A fost foarte înfricoșător și n-a făcut decât să-mi arate cât de rele pot fi migrenele", a declarat Andrea, potrivit DailyMail.co.uk.

Ea a mai adăugat că durerile erau mereu imprevizibile și puteau uneori să dureze una sau chiar trei zile. Medicii i-au prescris unele medicamente, dar fiind prea puternice, nu putea să ia decât o parte dintre ele sau în doze foarte mici, fiind ineficiente. 

Fiind organizatoare de evenimente, a reușit la un moment dat să afle de o dietă alimentară. "YorkTest mi-a fost recomandat de o prietenă care fusese diagnosticată cu intoleranță la gluten." A decis să încerce acest test alimentar, dar la început nu a avut nici cea mai mică idee că intoleranța alimentară ar putea fi cauza migrenelor ei. 

La scurt timp ea a observat că avea intoleranță la laptele de vacă, prunele uscate și porumb. Laptele de vacă l-a exclus din alimentație și l-a înlocuit cu cel de soia. În doar 12 săptămâni, rezultatele pozitive s-au și observat. 

"Migrenele obișnuiau să fie parte din viața mea. Acum, în sfârșit mă simt normală fără ele."

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
bani aeroport bagaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net