A câștigat un million de lire la doar 17 ani, dar vrea să dea loteria în judecată

Ultima actualizare:

    Jane Park consideră că loteria i-a ruinat viațaFoto: captură video
Jane Park consideră că loteria i-a ruinat viațaFoto: captură video

În 2013, pe când avea doar 17 ani, Jane Park a ajuns cea mai tânără britanică devenită milionară grație loteriei EuroMillions, dar acum, atâția ani mai târziu, regretă că a câștigat suma fabuloasă.

Tânăra este decisă să dea în judecată loteria pentru că premiul i-ar fi distrus viața și ar fi supus-o unui stres extraordinar, deși acum patru ani, cu primul bilet cumpărat, a pus mâna pe o adevărată avere, notează Mirror. Aceasta susține că unei persoane atât de tinere nu ar trebui să i se permită să câștige.

Dintre lucrurile despre care spune că s-au alterat în viața ei, unul dintre ele ar putea părea cel puțin ciudat: s-a săturat să mai meargă la cumpărături în buticuri exclusiviste. De asemenea, Jane a mai adăugat că îi este foarte greu să-și găsească un iubit care să nu o vrea doar pentru contul ei și că, în principal, este stresant să fii milionar.

"Credeam că viața mea va fi de 10 ori mai bună, dar este de 10 ori mai rău. În cele mai multe dintre zile, mi-aș dori să nu am bani. Îmi spun mie însămi: «Viața mea ar fi mult mai ușoară dacă nu aș fi câștigat.» Am lucruri, dar în afară de ele, viața mea este goală. Care este scopul meu? Cred că 18 ani ar trebui să fie vârsta minimă pentru a câștiga la loterie. Vârsta actuală, de 16 ani, mi se pare mult prea mică. "

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net