A descoperit o cameră secretă în perete! Cum arată și ce ar putea fi VIDEO

Un utilizator de TikTok a publicat un filmuleț în care și-a arătat suprinderea, după ce în casa lui a descoperit o cameră secretă.

Încăperea descoperită avea instalate și corpuri de iluminat, dar și podea amenajată, ceea ce a creat confuzie printre internauți. Daniel Smith și-a publicat descoperirea pe platforma TikTok, iar clipul a strâns mai mult de 11 milioane de vizionări!

A descoperit o cameră secretă în perete! Foto: Captură Video
A descoperit o cameră secretă în perete! Foto: Captură Video

A descoperit o cameră secretă în casă!

Se pare că acesta a descoperit camera secretă din întâmplare, în timp ce i-a sărit în ochi un panou, acoperit cu tencuială și vopsea, care părea a fi ca nuca în perete în locul respectiv. 

Smith, care locuiește lângă Austin, Texas, a filmat panoul aflat în spatele unei uși, care ieșea în evidență față de restul peretelui.

Mi-am pus întrebarea de ce ar fi un astfel de panou de lemn în spatele ușii. Zilele trecute am adus și un magnet și am aflat că erau șuruburi dedesubt, așa că am început să dau jos din tencuială și am deșurubat panoul, dându-l jos de pe perete”, a spus Smith.

În timp ce a îndepărtat lemnul, a spus: „Am găsit izolație în spate, la care m-am așteptat, dar ceea ce nu mă așteptam a fost să găsesc o cu totul altă cameră aici”. Smith a explicat, pentru Newsweek, că locuința lui este o casă decomandată cu două etaje și patru dormitoare.

@_daniel.py Found a hidden crawl space area in our home. Even has power and lights. Previous owners didn’t know it was there. #secretroom #hiddenroom ♬ original sound - Daniel Smith

Am presupus că există un gol acolo, deoarece conductele trebuiau să fie undeva pentru dormitorul de la parter. Am presupus inițial că panoul era o încropeală pentru instalațiile sanitare care fuseseră reparate după ce casa a fost construită”, a mai spus acesta.

Cerusem de la oraș planurile pentru un alt proiect și am găsit un alt gol. Se pare că ambele ar fi trebuit să fie spații de accesare. Celălalt gol de deasupra garajului a fost lăsat sigilat. Nici ceilalți proprietari nu cred că știau despre acest spațiu secret. Am dat jos trei straturi de vopsea ca să ajung la panou”, a adăugat el.

Smith a explicat că el este cel de-al treilea proprietar al casei care are 9 ani. Acesta s-a declarat încântat de descoperirea lui și a explicat că va folosi camera pentru depozitare, după ce îi va pune o ușiță.

@_daniel.py Reply to @lexi.fountain probably not as exciting as it seemed at first, but here it is. #thatswhatshesaid ♬ original sound - Daniel Smith

Care ar putea fi explicațiile

După ce utilizatorii de pe TikTok i-au spus că ar putea să fie un pod micuț, acesta a susținut că are deja două poduri, iar camera nu mai are acces către nimic altceva. Alții i-au spus că ar fi vorba despre un spațiu destinat accesării de conducte, pe care mai toate casele îl au. Cei mai superstițioși, care s-au uitat la prea multe filme de groază, sunt de părere că respectiva încăpere nu ar fi trebuit niciodată desigilată.

Ceea ce l-a șocat pe proprietar a fost că încăperea avea instalate lumini și podea, ca într-o cameră obișnuită și că era și „ascunsă” după o ușă și după un panou acoperit cu tencuială.

Potrivit Centrului de Cercetare Energetică FSEC de la Universitatea din Florida Centrală, „această încpăere în perete apare oriunde există schimbări între înălțimea tavanelor.”

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net