A descoperit o cameră secretă în perete! Cum arată și ce ar putea fi VIDEO

Un utilizator de TikTok a publicat un filmule╚Ť ├«n care ╚Öi-a ar─âtat suprinderea, dup─â ce ├«n casa lui a descoperit o camer─â secret─â.

├Änc─âperea descoperit─â avea instalate ╚Öi corpuri de iluminat, dar ╚Öi podea amenajat─â, ceea ce a creat confuzie printre internau╚Ťi. Daniel Smith ╚Öi-a publicat descoperirea pe platforma TikTok, iar clipul a str├óns mai mult de 11 milioane de vizion─âri!

image
A descoperit o cameră secretă în perete! Foto: Captură Video

A descoperit o cameră secretă în casă!

Se pare c─â acesta a descoperit camera secret─â din ├«nt├ómplare, ├«n timp ce i-a s─ârit ├«n ochi un panou, acoperit cu tencuial─â ╚Öi vopsea, care p─ârea a fi ca nuca ├«n perete ├«n locul respectiv. 

Smith, care locuie╚Öte l├óng─â Austin, Texas, a filmat panoul aflat ├«n spatele unei u╚Öi, care ie╚Öea ├«n eviden╚Ť─â fa╚Ť─â de restul peretelui.

ÔÇ×Mi-am pus ├«ntrebarea de ce ar fi un astfel de panou de lemn ├«n spatele u╚Öii. Zilele trecute am adus ╚Öi un magnet ╚Öi am aflat c─â erau ╚Öuruburi dedesubt, a╚Öa c─â am ├«nceput s─â dau jos din tencuial─â ╚Öi am de╚Öurubat panoul, d├óndu-l jos de pe pereteÔÇŁ, a spus Smith.

├Än timp ce a ├«ndep─ârtat lemnul, a spus: ÔÇ×Am g─âsit izola╚Ťie ├«n spate, la care m-am a╚Öteptat, dar ceea ce nu m─â a╚Öteptam a fost s─â g─âsesc o cu totul alt─â camer─â aiciÔÇŁ. Smith a explicat, pentru Newsweek, c─â locuin╚Ťa lui este o cas─â decomandat─â cu dou─â etaje ╚Öi patru dormitoare.

@_daniel.py Found a hidden crawl space area in our home. Even has power and lights. Previous owners didnÔÇÖt know it was there. #secretroom #hiddenroom ÔÖČ original sound - Daniel Smith

ÔÇ×Am presupus c─â exist─â un gol acolo, deoarece conductele trebuiau s─â fie undeva pentru dormitorul de la parter. Am presupus ini╚Ťial c─â panoul era o ├«ncropeal─â pentru instala╚Ťiile sanitare care fuseser─â reparate dup─â ce casa a fost construit─âÔÇŁ, a mai spus acesta.

ÔÇ×Cerusem de la ora╚Ö planurile pentru un alt proiect ╚Öi am g─âsit un alt gol. Se pare c─â ambele ar fi trebuit s─â fie spa╚Ťii de accesare. Cel─âlalt gol de deasupra garajului a fost l─âsat sigilat. Nici ceilal╚Ťi proprietari nu cred c─â ╚Ötiau despre acest spa╚Ťiu secret. Am dat jos trei straturi de vopsea ca s─â ajung la panouÔÇŁ, a ad─âugat el.

Smith a explicat c─â el este cel de-al treilea proprietar al casei care are 9 ani. Acesta s-a declarat ├«nc├óntat de descoperirea lui ╚Öi a explicat c─â va folosi camera pentru depozitare, dup─â ce ├«i va pune o u╚Öi╚Ť─â.

@_daniel.py Reply to @lexi.fountain probably not as exciting as it seemed at first, but here it is. #thatswhatshesaid ÔÖČ original sound - Daniel Smith

Care ar putea fi explica╚Ťiile

Dup─â ce utilizatorii de pe TikTok i-au spus c─â ar putea s─â fie un pod micu╚Ť, acesta a sus╚Ťinut c─â are deja dou─â poduri, iar camera nu mai are acces c─âtre nimic altceva. Al╚Ťii i-au spus c─â ar fi vorba despre un spa╚Ťiu destinat acces─ârii de conducte, pe care mai toate casele ├«l au. Cei mai supersti╚Ťio╚Öi, care s-au uitat la prea multe filme de groaz─â, sunt de p─ârere c─â respectiva ├«nc─âpere nu ar fi trebuit niciodat─â desigilat─â.

Ceea ce l-a ╚Öocat pe proprietar a fost c─â ├«nc─âperea avea instalate lumini ╚Öi podea, ca ├«ntr-o camer─â obi╚Önuit─â ╚Öi c─â era ╚Öi ÔÇ×ascuns─âÔÇŁ dup─â o u╚Ö─â ╚Öi dup─â un panou acoperit cu tencuial─â.

Potrivit Centrului de Cercetare Energetic─â FSEC de la Universitatea din Florida Central─â, ÔÇ×aceast─â ├«ncp─âere ├«n perete apare oriunde exist─â schimb─âri ├«ntre ├«n─âl╚Ťimea tavanelor.ÔÇŁ

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!    

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG