A divorțat de soțul ei pentru că nu i-a răspuns la mesaje


    Femeia nu a invocat un motiv penibil, ci unul cât se poate de serios
Femeia nu a invocat un motiv penibil, ci unul cât se poate de serios

O femeie din Taiwan a divorțat de soțul ei pentru că acesta nu i-a răspuns la mesaje. Nu este un motiv penibil, ci unul cât se poate de serios, judecătorii fiind de acord cu acesta, dându-i divorțul. Bărbatul nu i-a răspuns la mesaje timp de șase luni, nici măcar atunci când se afla în spital.

Femeia îi trimitea mesaje prin intermediul unei aplicații asemnănătoare cu WhatsApp, Line. Ea știa că soțul său vede mesajele, dar cu toate acestea nu primea niciun răspuns de la el, potrivit BBC.

Un tribunal din Taiwan a decis că femeia este îndreptățită să primească divorțul după ce soțul ei nu i-a răspuns la mesaje, aproximativ șase luni la rând, timp în care aceasta încerca să repare rupture dintre ei și divorțul să nu fie ultima soluție.

Bărbatul nu i-a răspuns la mesaje nici măcar când aceasta i-a spus că este la spital din cauza unui accident de mașină. A venit totuși o dată să o viziteze în spital.

La o lună după accident, bărbatul i-a răspuns, în sfârșit la un mesaj, dar era ceva legat de câine și a anunțat-o că a primit o scrisoare, însă nu a manifestat vreo îngrijorare față de starea ei de sănătate, ea continuând să fie internată.

Cei doi sunt căsătoriți din 2012. Ea are în jur de 50 de ani, iar el în jur de 40.

Soțul femeii poate face apel la decizia tribunalului, dar sunt slabe șansele. El nu a a răspuns tribunalului după ce a fost invitat la ședința de judecată.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Burleanu, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg