A fost furată când era copil, dar și-a regăsit familia după 53 de ani!

Poveste emoționantă! O femeie care a fost furată de la familia ei din Marea Britanie, când avea doar patru ani, s-a reunit cu familia ei biologică. Susan Gervaise (57 de ani) spune că nu a sperat vreodată că își va întâlni frații.

Susan si soțul ei Hamilton, alături de surorile Cathy și Angela, și de fratele ei Roger
Susan si soțul ei Hamilton, alături de surorile Cathy și Angela, și de fratele ei Roger

Foto: Facebook

Citește și: Situație desprinsă parcă din filme la Petroșani! Un bărbat a furat din spital bebelușul pe care îl predase de bunăvoie

Numele ei real este Susan Preece și a fost luată de la familia ei biologică din Pontefract, West Yorkshire, în 1969, de un cuplu scoțian care i-a promis mamei sale că o duce pe micuță într-o excursie la Disneyland.

În schimb, a fugit cu ea în Canada, iar mai târziu în Noua Zeelandă și Australia. Cei care au furat-o aveau deja doi băieți și cel mai probabil își doreau și o fetiță. Au profitat de faptul că mama lui Susan era foarte săracă și abia se descurca, având șapte copilași. I-au spus că au nevoie de certificatul de naștere al fetiței, pentru a o putea duce la Disneyland cu ei.

Vezi și: Șocant! Bebeluș furat de o maimuță de lângă mama sa. Copilul a fost găsit mort

Susan spune că părinții adoptivi au crescut-o ca și cum ar fi fost fiica lor și nu i-au spus niciodată adevărul, ci au mințit-o că familia ei biologică a abandonat-o. Femeia nu a putut lua legătură cu frații ei biologici până anul acesta, la 53 de ani de la dispariția ei. Ea și-a găsit rudele pe Facebook și s-a reunit acum cu patru dintre cei șase frați ai săi, în West Yorkshire.

Te-ar putea interesa și: Incredibil! Şi-a vândut bebeluşul pe Facebook pentru 380 de lei

„Am avut o copilărie fericită.”

„Chiar dacă m-au furat, am fost foarte iubită. Am avut o copilărie fericită și am călătorit mult alături părinții mei.” , a declarat Susan Gervaise pentru Daily Mail. Și-a pierdut mama „adoptivă” la 10 ani, iar tatăl ei a murit când avea 19 ani. Susan este acum căsătorită în Australia și are trei copii și patru nepoți. Soțul ei, Hamilton, a fost cel care a ajutat-o să-și găsească familia biologică. Toți frații ei sunt încă în viață și, cu excepția unuia, aceștia locuiesc încă în Pontefract: „Când am vorbit cu frații mei, plângeau isteric pentru că nu le venea să creadă că sunt în viață. Niciodată n-am crezut că o să se întâmple asta. E un miracol și o poveste plină de speranță”.

Află mai multe despre: Un bărbat din Suceava şi-a reclamat fiul la Poliţie pentru că i-a furat zacusca din debara

Din păcate, ea nu s-a reunit niciodată cu mama ei biologică, care a murit în urmă cu opt ani, ceea ce înseamnă că nu a aflat vreodată că fiica ei este în siguranță. De-a lungul anilor, femeia și-a căutat fiica, dar fără noroc. Susan a vizitat, împreună cu frații ei, mormântul mamei lor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net