A fost lovită de fulger și acum poate prezice viitorul: „Am mereu coșmaruri”

Elizabeth Krohn (63 de ani), din Houston, SUA, a văzut moartea cu ochii la 28 de ani, atunci când a fost lovită de fulger. Acest incident a lăsat-o cu un talent special, acela de a prezice viitorul. 

Elizabeth Krohn
Elizabeth Krohn are coșmaruri de peste trei decenii (Foto: Arhiva personală)

Elizabeth Krohn susține că a văzut lumea de dincolo

Elizabeth Krohn a povestit recent în podcastul Shaman Oaks cum, în urmă cu aproximativ 35 de ani, își ducea copiii la sinagoga locală, când a fost lovită brusc de un fulger.  Elizabeth a spus că sufletul ei a ieșit din corp și că și-a văzut propriul cadavru zăcând pe asfalt. Câteva clipe mai târziu, un glob plutitor de lumină a condus-o departe, într-un fel de paradis: „Era o grădină care nu semăna cu nimic de pe Pământ.”

Acolo, Elizabeth a avut o conversație lungă cu bunicul ei decedat, care i-a spus că poate alege să rămână sau să se întoarcă printre muritori. Acesta a informat-o că va mai avea un copil și că ulterior va divorța.

De asemenea, i-a spus că George H. Bush va deveni următorul președinte american. Și așa a și fost. După incident, Krohn a petrecut câteva luni la pat, din cauză că suferise arsuri grave. În acea perioadă, a început să aibă vise despre evenimente teribile, care ulterior s-au adeverit: „Am început să am coșmaruri despre tsunami, cutremure și prăbușiri de avion.” Unul, în special, i-a rămas în memorie atât de mult încât i-a relatat soțului ei exact ceea ce visase.

Elizabeth a visat dezastrul zborului TWA 800, până în cele mai mici detalii. Femeia a spus că nu știa ce să facă și că nu avea pe cine să anunțe în prealabil, crezând că este doar un vis. Însă acesta s-a adeverit. Pe 17 iulie 1966, un avion Boeing 747 s-a prăbușit în Oceanul Atlantic, cu 230 de persoane la bord.

„Am visat corect numărul zborului și numărul de oameni la bord”, a explicat ea. Din cauza viselor profetice, Elizabeth a început să nu se mai poată concentra la viața ei de zi cu zi, iar în cele din urmă căsnicia sa a fost afectată. De atunci însă, Elizabeth, care a scris și două cărți despre experiența ei, are tot mai puține vise. Ea crede că acest lucru se datorează faptului că a vorbit public despre profețiile sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net