Profeții teribile pentru 2024. Un mare lider va fi asasinat, iar o descoperire va schimba definitiv lumea

Ultima actualizare:

Preziceri care vizează anul 2024 fac vâlvă în toată lumea în aceste zile. 2024 ar fi anul care va aduce shimbări uluitoare. Un mare lider va fi asasinat, iar un altul va cunoaște o decădere cumplită din cauza unei boli care îi va afecta creierul. Profețiile mai vorbesc și despre o uriașă descoperire care va schimba lumea definitv. Un cutremur va lovi năprasnic și vor fi mulți morți. Toate acestea fac parte din profețiile misticei bulgăroaice Vangeliya Pandeva Gushterova, cunoscută mai bine sub numele de Baba Vanga sau Nostradamus din Balcani. De-a lungul timpului, multe dintre prezicerile ei s-au adeverit uluindu-i chiar și pe cei mai sceptici.

baba vanga jpg

Conform profețiilor bulgăroaicei, pentru 2024 sunt prezise multe dezastre: incendii, un mare cutremur și inundații devastatoare. Printre toate aceste rele, anul 2024 va aduce și mult bine omenirii.

Profeții 2024. Anul celui mai căutat tratament

Profetiile vorbesc despre o realizare extraordinară în domeniul sănătății. Va fi descoperit adevăratul tratament împotriva cancerului, dar și a cumplitei boli SIDA. Această realizare va schimba lumea mult în bine, începând cu anul 2024.

O altă realizare va fi în domeniul tehnologic. Anul viitor se vor înregistra progrese semnificative în dezvoltarea calculatoarelor cuantice.

Lumea va fi definitiv schimbată

Nostradamus din Blacani, cum este supranumită bulgăroaica Vanga a lăsat o prezicere care vizează o schimbare uriașă pentru întreaga omenire și care ar avea loc în anul 2024.

Ea a vorbit despre sfârșitul erei petroliere. Dacă această profeție se adeverește, în 2024 vom trece definitiv la surse regenerabile de energie, iar cele tradiționale, care poluează foarte mult, vor deveni istorie.

Asasinarea lui Putin

Anul 2024 va fi anul morții liderului de la Kremlin, ceea ce va produce un șoc imens în Federație. Profeția bulgăroaice vorbește despre un asasinat. Liderul rus va fi asasinat de unul dintre compatrioții săi în 2024, potrivit profetiilor Babei Vanga privind an ul 2024.

Această predicție a lui Baba Vanga i-a zguduit pe cei care sunt interesați să cunoască viitorul.

Baba Vanga a mai prezis că atacurile teroriste vor crește în Europa.

Trump, chinuit de o boală misterioasă

Vanga a prezis că fostul președinte american Donald Trump va suferi de o boală misterioasă în 2024, care îl va provoca surzenia și îi va cauza leziuni cerebrale.

Baba Vanga a mai prezis că în 2024 va avea loc o criză economică majoră la nivel mondial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net