Mașina lui Putin, ținta unei tentative de asasinat?: «A răsunat o bubuitură puternică»

Ultima actualizare:

Mașina în care se afla Vladimir Putin a fost ținta unui posibil atac, după ce o «bubuitură puternică» s-a auzit la «roata din stânga din față», relatează publicația Daily Mail, citată de Adevarul.ro

image

Președintele Rusiei a scăpat nevătămat, însă gărzile de corp prezidențiale au dispărut, în contextul unor afirmații potrivit cărora informații secrete despre activitatea președintelui ar fi fost compromise. Știrea a fost publicată pe canalul de Telegram, General SVR, considerat una dintre puținele surse de informație anti-putiniste, ce raportează asupra războiului din Ucraina. 

Potrivit General SVR, Putin se întorcea la reședința sa din Moscova, într-un convoi de cinci mașini, liderul de la Kremlin aflându-se în a treia. 

În drumul spre reședință, la câțiva kilometri distanță, prima mașină de escortă a fost blocată de o ambulanță, iar a doua mașină a circulat fără oprire”. În autovehiculul în care se afla Putin „a răsunat o bubuitură puternică de la roata din stânga din față, urmată de un fum puternic”, a relatat canalului de Telegram General SVR.

Ulterior, cadavrul unui bărbat ar fi fost găsit la volanul ambulanței, care a blocat prima mașină din convoi”, a mai adăugat sursa menționată. 

Citește întreaga știre pe Adevărul.ro

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg