A îngrozit toți instructorii auto! Această femeie încearcă de 31 de ani să obțină permisul

Ultima actualizare:

    Lisa încearcă de 31 de ani să obțină permisul de conducereFoto: Daily Mail
Lisa încearcă de 31 de ani să obțină permisul de conducereFoto: Daily Mail

În ciuda faptului că în zilele noastre, apropae oricine poate obține permisul de conducere, nu este chiar atât de ușor să fii un bun șofer. O femeie din Marea Britanie poate spune cu certitudine acest lucru – incă de la 18 ani se chinuie să obțină permisul, iar acum are 49 de ani și încă nu este capabilă să conducă.

Lisa Brinkworth (49 de ani) a crezut că a lăsat în urmă jenanta ei problemă cu privire la incapacitatea de a conduce un autoturism, dar a reapărut în viața sa în momentul în care a vrut să-și ia cei trei copii de la școală. Mămica unuia dintre colegii de clasă ai copiilor Lisei, a sfătuit-o amical că ar fi bine să învețe să conducă și să-și ia singură copii de la școală.

„Am rămas împietrită. Era și așa destul de rău că-mi critica incapacitatea de a conduce, dar să aflu că problema mea devenise subiect de discuție între celelalte mămici, era oribil. Mi-am lacrimile până ce mi-am condus cei trei băieți, încărcați cu echipamentul sportiv spre casă, apoi am început să plâng”, a declarat Lisa, potrivit Daily Mail.

„Sunt singura mămică din comunitate și probabil din întreaga țară care nu poate să conducă. Știam că trebuie să fac ceva în sensul ăsta, dar nu avea să fie prea ușor”, a mai adăugat aceasta.

Ea s-a înscris la școala de șoferi încă de la 18 ani, dar a schimbat nenumărați instructori auto de-a lungul cursurilor deoarece niciunul nu s-a simțit în stare să o învețe pe Lisa să conducă în mod corect. Marea porblemă a femeii este că atunci când se află pe șosea, nu se poate concentra pe direcție și nu poate aprecia corect distanțele dintre vehicule, mai ales față de cele care vin din sens opus – ceea ce este extrem de grav.

Când era adolescentă, instructorii i-au implorat părinții să-i anuleze cursurile de șoferi pentru siguranța ei
Când era adolescentă, instructorii i-au implorat părinții să-i anuleze cursurile de șoferi pentru siguranța ei

„Ultimul instructor mi-a implorat părinții să-mi anuleze cursurile și promisiunea că ne va returna toți banii cheltuiți, fiind îngrijorat pentru siguranța mea. Astfel, m-am decis să circul toată viața cu transportul public.”

„Când eram copil, intram chiar și cu cărucioarele de jucărie în borduri, iar apoi, când am devenit mamă, a trebuit să am grijă să nu fac același lucru și cu copiii mei pe care-i plimbam în cărucior”, a mai adăugat Lisa.

La vârsta de 49 de ani, ea a încercat din nou să obțină permisul și a ales un instructor experimentat, despre care se spunea că a reușit să învețe și pe o bătrânică de 92 de ani să conducă. Atunci când însă acesta a întânit-o pe Lisa, a rămas consternat de problema pe care o are: „În atâția ani de experiență nu am întâlnit un caz atât de grav. Nu cred că la tine este vorba de vedere. Mai degrabă, problema este la nivelul creierului.” Nu a fost o jignire, ci o realitate; creierul ei nu poate aprecia corect distanțele dintre obiecte sau dintre ea și alte obiecte, putând crea un adevărat dezastru pe șosea. Totuși, după ce a consultat mai mulți medici, Lisa a mărturisit că simțul ei de orientare s-a îmbunătățit față de când era doar o adolescentă.

Chiar și așa, Lisa încă se află în plin proces de învățare. „Cred că celelalte mămici vor trebui să aștepte până voi împlini 70 de ani pentru a fi pregătită să le conduc prin împrejurimi.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net