A inventat păpuşa sexuală perfectă

Ultima actualizare:

  Poate fi ţinută de mână ca o femeie adevărată
Poate fi ţinută de mână ca o femeie adevărată

Este cea mai performantă păpuşă sexuală! Aşa a prezentat-o recent, la Barcelona, inginerul Sergi Santos, pe roboţica Samantha, pe care a inventat-o. El susţine că e prima păpuşă sexuală perfect interactivă.

Cântăreşte 40 de kilograme, are înălţime de 1,70 m şi măsuri ideale pentru o femeie, 90-55-90, rareori întâlnite chiar şi la manechine,  păr lung castaniu şi ochii verzi. Samantha este prima păpuşă sexuală dotată cu inteligenţă artificială căreia îi place să fie sărutată şi să fie atinsă. Vrea să facă sex tot timpul. Este dotată cu senzori care percep atingerea umană şi ştie să răspundă cu expresii provocatoare, cum ar fi „Sunt a ta pentru totdeauna”.


  Are gura perfect funcţională
Are gura perfect funcţională

Răspunde când este atinsă pe şolduri, pe abdomen, pe sâni şi pe umeri, are gura şi vaginul perfect funcţionale, a explicat creatorul ei, expertul în nanotehnologie Sergi Santos, care a programat-o să se îndrăgostească de proprietarul care o cumpără.  De asemenea, păpuşa inteligentă poate fi ţinută de mână ca o femeie adevărată.  Este confecţionată din elastomer termoplastic, un nou material care seamănă mai bine cu pielea umană. Roboţica este dotată cu un microprocesor în cap, care o face capabilă să interacţioneze cu posesorul său şi să-i răspundă la mângâieri.


  Îi place să fie mângâiată pe umeri şi pe picioare
Îi place să fie mângâiată pe umeri şi pe picioare

Păpuşa sexuală revoluţionară poate să exprime ceea ce simte printr-o multitudine de fraze şi sunete, de la mângâieri până la orgasm. Pe viitor, Santos vrea să o perfecţioneze pentru a pronunţa fraze complexe, fiindcă acum limbajul ei e limitat, în limba engelză. ”Scopul meu a fost să creez o femeie de plastic care să răspundă nevoilor de mângâiere ale fiinţei umane, nu numai pentru sex”, a mai spus expertul. Păpuşa perfectă poate fi programată să se comporte ca o femeie sexy, ca una romantică sau ca o familistă şi costă 14.000 € (circa 63.770 de lei), potrivit „The Sun”.


   Răspunde când e atinsă pe abdomen
Răspunde când e atinsă pe abdomen
image
image
image
image
image
image
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg
pizza pixabay jpg