A leșinat de mai multe ori în timp ce se dădea în montagne russe. Video amuzant

Ultima actualizare:

    Tânărul din imagine a leșinat de patru oriFoto: captură video
Tânărul din imagine a leșinat de patru oriFoto: captură video

Un clip amuzant face înconjurul Internetului. În timpul unei ture de montagne russe alături de iubita lui, un tânăr a oferit câteva secunde care i-au făcut pe mulți să râdă în hohote. A leșinat de vreo trei-patru ori în decurs de mai puțin de un minut.

La prima vedere, ar putea părea chiar periculos, dar episoadele sale de leșin nu i-au pus viața în pericol. Mâinile lui au intrat, însă, într-un "dans" haotic, la fel ca și capul care nu mai părea atașat de gât și umeri. Și-a petrecut mai mult timp inconștient decât atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui. La finalul clipului, băiatul a bravat și a spus că s-a bucurat din plin de priveliștea de care nici nu a avut parte cum se cuvine.


    Leșin după leșinFoto: captură video
Leșin după leșinFoto: captură video

Nu este pentru prima dată când se întâmplă un asemenea incident. Fenomenul poartă numele de sincopa vasovagală și este cea mai comună cauză de leșin. Se declanșează atunci când corpul unei persoane reacționează într-un mod exagerat la factori declanșatori, cum ar fi vederea sângelui sau stresul emoțional extrem. Pierderea cunoștiinței este de scurtă durată și este cauzată de o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, fapt ce reduce fluxul de sânge către creier.

image
image
image
image
image
image
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
fructe pexels jpg
abuz jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net