A leșinat de mai multe ori în timp ce se dădea în montagne russe. Video amuzant


    Tânărul din imagine a leșinat de patru oriFoto: captură video
Tânărul din imagine a leșinat de patru oriFoto: captură video

Un clip amuzant face înconjurul Internetului. În timpul unei ture de montagne russe alături de iubita lui, un tânăr a oferit câteva secunde care i-au făcut pe mulți să râdă în hohote. A leșinat de vreo trei-patru ori în decurs de mai puțin de un minut.

La prima vedere, ar putea părea chiar periculos, dar episoadele sale de leșin nu i-au pus viața în pericol. Mâinile lui au intrat, însă, într-un "dans" haotic, la fel ca și capul care nu mai părea atașat de gât și umeri. Și-a petrecut mai mult timp inconștient decât atent la ceea ce se întâmplă în jurul lui. La finalul clipului, băiatul a bravat și a spus că s-a bucurat din plin de priveliștea de care nici nu a avut parte cum se cuvine.


    Leșin după leșinFoto: captură video
Leșin după leșinFoto: captură video

Nu este pentru prima dată când se întâmplă un asemenea incident. Fenomenul poartă numele de sincopa vasovagală și este cea mai comună cauză de leșin. Se declanșează atunci când corpul unei persoane reacționează într-un mod exagerat la factori declanșatori, cum ar fi vederea sângelui sau stresul emoțional extrem. Pierderea cunoștiinței este de scurtă durată și este cauzată de o scădere bruscă a ritmului cardiac și a tensiunii arteriale, fapt ce reduce fluxul de sânge către creier.

1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
culita sterp webp
cabral dominicana jpg
Dan Negru, prezentoator Kanal D
foto1 la sfinxB jpg
rachete patriot
Muncitor jpg
image
image
image
image
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png