A păcălit mai multe adolescente că e bărbat, cu un penis artificial


    Jennifer Stains (23 de ani) își păcălea iubitele minore că este bărbatfoto: SWNS/Daily Mail
Jennifer Stains (23 de ani) își păcălea iubitele minore că este bărbatfoto: SWNS/Daily Mail

O femeie a reușit să păcălească mai multe adolescente că este bărbat, folosind un penis artificial, din cauciuc. Jennifer Staines (23 de ani) și-a luat rolul foarte în serios, așa încât chiar și-a făcut conturi false pe rețelele sociale, sub numele de Jason Spiller.

Jennifer a fost atât de convingătoare, încât una dintre victime încă nu acceptă faptul că „iubitul” ei era, de fapt, femeie. Minciuna a durat cinci ani de zile, în care tânăra a reușit să profite de trei adolescente, cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, potrivit dailymail.co.uk.

Acum, Jennifer Staines, din Preston, Lancashire, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a fost arestată pentru abuz sexual. Aceasta și-a recunoscut faptele, primind o sentință de trei ani și trei luni după gratii.

Cum acționa

Jennifer își „agăța” victimele prin profilul fals de pe rețelele sociale. Adolescentele pe care le contacta credeau că vorbesc cu un bărbat. După ce conversau pe Internet, Jennifer și victima ieșeau la o întâlnire romantică, iar, eventual, cele două ajungeau să fie într-o relație.

Una dintre aceste relații a durat mai mult de un an, timp în care Jennifer mergea cu fetele în vacanțe. Pentru a nu fi descoperită, își atașa penisul din cauciuc în toatele publice, și nu le permitea victimelor să îi atingă corpul. Totuși, asta nu însemna că nu ajungea să întrețină relații sexuale cu ele. Iar pentru a fi convingătoare, își acoperea penisul fals cu prezervative. Minciuna era atât de bine ascunsă încât, la un moment dat, una dintre fete a mers la doctor cu suspiciuni de sarcină.

Totul a ieșit la suprafață în 2014, când mama uneia dintre fete a contactat poliția, bănuind că Jason este, de fapt, o ea. Ofițerii i-au percheziționat casa lui Jennifer și au găsit un penis din cauciuc, acoperit cu ADN care o incrimina. Femeia a recunoscut cinci abuzuri sexuale – unul cu prima victimă, două cu cea de-a doua, iar trei cu cea de-a treia. În plus, aceasta deținea și poze indecente cu câteva dintre victime. Toate cele trei adolescente au întreținut relații sexuale consensuale, însă ceea ce a aruncat-o pe Jennifer în pușcărie a fost faptul că le-a înșelat cu privire la identitatea ei. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
culori brazi 2022
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
caine covid carantina china foto twitter jpg
infidelitate 0 jpeg
Capture PNG
alcool jpg
image
image
image
image
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan
masina cu lemne furate din padure jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg