A plănuit răzbunarea perfectă pentru iubita care îl înșela

A vrut să se despartă de iubita lui printr-o felicitare răutăcioasă
A vrut să se despartă de iubita lui printr-o felicitare răutăcioasă

Un bărbat a aflat că iubita lui îl înșela cu alții, așa că a plănuit despărțirea perfectă. Totul ar fi decurs conform planului dacă nu ar fi făcut o mare greșeală. În cele din urmă, gestul pe care l-a făcut cu scurt timp înainte să-și pună răzbunarea în aplicare a stricat totul.

În acea seară, urmau să cineze cu ocazia zilei lui de naștere, la un restaurant, alături de mai mulți prieteni comuni, potrivit metro.co.uk. Bărbatul înșelat a vrut să profite de ocazie și să o facă de rușine în public pe iubita lui. A cumpărat o felicitare, înăuntrul căreia a lipit cheia de la casă și a scris: „Acum că ești singură, nu trebuie să te simți vinovată pentru mesajele tale sexuale către Michael, pentru întâlnirile cu Jared sau pentru că urmează să ieși mâine cu Derek”.


    A vrut să se despartă de iubita lui printr-o felicitare răutăcioasăfoto: metro.co.uk
A vrut să se despartă de iubita lui printr-o felicitare răutăcioasăfoto: metro.co.uk

Ceea ce a stricat totul a fost faptul că bărbatul a făcut o fotografie felicitării pe care urma să i-o dea iubitei, și a publicat-o pe o rețea socială. Acolo, imaginea cu planul de despărțire a fost văzută de prietenul cel mai bun al iubitei sale, care l-a deconspirat.

În cele din urmă, femeia l-a sunat pentru a-i cere socoteală, moment în care bărbatul și-a dat seama că trebuie să renunțe la plan, dar nu și la despărțire. „Nu vreau să-ți spun nimic. De fapt, nu cred că mai vreau să vorbesc cu tine vreodată”, i-a spus el, într-un dialog telefonic. Femeia a încercat să își asume rolul de victimă, negând faptul că l-a înșelat și susținând că nu o respectă, însă bărbatul a pus capăt relației imediat.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
16 foto 1   case antipirati jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg