A primit o poză explicită de la un bărbat. Răspunsul fetei a fost genial și l-a oripilat pe individ!

image
Tânăra transgender i-a trimis, la rândul ei, o imagine cu penisul său

Un bărbat a avut parte de surpriza vieții lui atunci când a ales să îi trimită unei tinere, fără ca aceasta să ceară măcar, o poză cu organul său genital. Individul și-a regretat rapid decizia, imediat după ce fata în cauză i-a răspuns la mesaj.

Bărbatul și-a început conversația extrem de „galant”, cu o imagine în care apărea organul său genital, urmat de „complimentul”: „hei, ești foarte sexy”. Dacă pentru unele doamne sau domnișoare funcționează această strategie, ei bine pentru Faye Kinley, o tânără transgender în vârstă de 20 de ani din Glasgow, Scoția, situația a stat puțin diferit.

Cum i-a răspuns tânăra bărbatului care i-a trimis o imagine cu penisul lui 

În mod normal, fetele care primesc astfel de mesaje nesolicitate, de la toți „perverșii” sau „ciudații”, fie ignoră pur și simplu întregul incident și blochează persoana în cauză, sau dacă istoria se repetă acestea pot chiar să meargă și la poliție.

Faye Kinley însă, s-a gândit să îl învețe minte pe bărbat și a decis să îi trimită, la rândul ei, răspunzându-i cu aceeași monedă, o poză cu penisul său, aceasta nefăcând operație de schimbare de sex.

image
Tânăra transgender i-a trimis, la rândul ei, o imagine cu penisul său Foto: Twitter

Ulterior, aceasta a publicat pe Twitter conversația avută cu individul pe care nici măcar nu îl cunoștea. Faye s-a născut băiat, însă se indentifică drept fiind „o fată cu penis”. Pentru ca mesajele să nu violeze politicile Twitter cu privire la nuditate, tânăra transgender a acoperit mesajele care conțin pozele atât cu penisul ei, cât și al interlocuitorului ei, cu câteva emoji-uri, unul în formă de croissant, altul în formă de vânătă. 

Reacția individului a fost exact cea scontată de tânără. Acesta a fost oripilat. „Ce naiba?! De ce mi-ai trimite așa ceva?! Iți blochez numărul chiar acum. Pa. Să ștergi conversația asta”, a răspuns bărbatul. „M-am gândit că ar fi amuzant să îi răspuns cu aceeași monedă. Reacția lui a fost exact aceea pe care o așteptam. Mi-a blocat numărul și eu nu am idee în continuare cine e omul ăsta”, a spus Faye, potrivit dailymail.co.uk. 

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Șoșoacă la protestul AUR Piața Victoriei 2 octombrie 2022 FOTO Inquam Photos Octav Ganea
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg