A suferit arsuri groaznice în copilărie, acum participă la Miss Univers

O tânără care a suferit arsuri grave pe picioare la vârsta de doar 12 ani va participa la finala Miss Univers din Marea Britanie. Harriotte Lane, din Newcastle, a fost victima unui accident casnic, în urma căruia a rămas cu o cicatrice imensă, dar asta nu a împiedicat-o să devină model.

Harriotte Lane este finalistă Miss Universe, din Marea Britanie
Harriotte Lane este finalistă Miss Universe, din Marea Britanie

Şi-a vărsat sos clocotit pe picioare, la 12 ani

Fata, care are acum 21 de ani, a vărsat un sos care dădea în clocot pe coapse, când era mică. În urma accidentului, a avut nevoie de operaţii şi grefe de piele, timp de cinci ani. Harriotte încă are o cicatrice imensă în locul în care s-a ars.

“Nu am realizat că e atât de grav, în momentul producerii accidentului. Pielea de pe picior a început să se descojească şi s-a infectat”, a povestit tânără, conform publicaţiei britanice The Sun.

Din cauza grăsimilor din sos, arsura a fost una diferită faţă de cea cu apă fierbinte. “Timp de patru zile, a ars ţesutul pielii. Am mers la medic şi m-au băgat în operaţie a doua zi. Am avut nevoie de grefe și au luat o bucată de pe piele din altă parte pentru a pune pe picior. A durat cinci ani ca arsura să se vindece şi încă mai am o cicatrice”, a mai spus fata.

Mama ei a convins-o să patricipe la concursuri

Cea care a încurajat-o pe Harriotte să aplice la primul ei concurs de frumuseţe a fost chiar mama sa, Sarah Lane, din dorinţa de a-şi ajuta fiica să aibă iar încredere în sine: “Obişnuiam să mă ascund de restul lumii, până când mama m-a dus la un concurs de frumuseţe”.

A câştigat mai multe competiţii de frumuseţe

De atunci, tânără a câştigat mai multe astfel de competiţii, printre care şi Miss International Marea Britanie, una dintre cele mai vechi din lume, în 2019. La 9 iulie, ea va participa la Miss Univers din Marea Britanie, concurs ce se va desfășura în Ţara Galilor, unde Harriotte va avea de trecut proba costumului de baie, dar şi cea a rochiilor de seară. 

În plus, toate fetele înscrise în competiţie vor răspunde unor întrebări în faţa publicului, dar vor avea şi un interviu cu juriul, în privat. “Miss Univers e cea mai importantă competiţie la care poţi participa. E un vis al meu să particip de când eram mică”, a mai spus Harriotte.

Strânge bani pentru asociaţii de caritate

Tânăra nu este doar pasiontă de astfel de competiţii: ea se ocupă şi de activităţi de caritate, iar în ultimii nouă ani a strâns peste 100.000 de lire pentru diverse cauze. Una dintre fundaţiile în care este implicată este A-Sisterhood, care se ocupă de ajutorarea fetelor din India care au fost victime ale atacurilor cu acid sulfuric.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net