A vrut să fure dulciurile copiilor, dar a plătit scump! Ce se ascundea în sacoşa de Halloween

Ultima actualizare:

    Copii au primit de la vecini dulciuri expirateFoto: history.com
Copii au primit de la vecini dulciuri expirateFoto: history.com

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o surpriză foarte neplăcută atunci când a furat o parte din dulciurile pe care micuţii săi le primiseră de Halloween de la vecini. Venise obosit de la muncă şi a dorit să guste din bomboanele primite de copiii săi, dar ce a găsit în interiorul unui pachet de biscuiţi i-a potolit pofta definitv.

Bărbatul şi-a condus copii la culcare şi apoi a mers în sufragerie unde a găsit sacoşa cu bunătăţi. Nici măcar pentru o secundă nu s-a gândit că vecinii ar fi putut să le ofere acestora bomboane sau prăjituri stricate, potrivit mirror.co.uk. Adrian Johnson, căci acesta este numele bărbatului, a deschis un pachet de biscuiţi digestivi care i-au lăsat, la scurt timp, un gust amar. "Nu pot descrie gustul. Prima înghiţitură avea un gust ciudat, amar, de ceva care expirase de muuultă vreme. Am mai luat o muşcătură şi atunci am ştiut că ceva nu era în regulă. Am verificat data şi expiraseră de luni întregi. M-am străduit pentru mult timp să alung gustul neplăcut", a scris pe pagina persoanală de Twitter. Şocat, şi-a informat prietenii virtuali despre cele petrecute şi a încărcat o fotografie cu pachetul de biscuiţi în cauză. A adăugat un mesaj. "Cred că tocmai am mâncat ceva care a expirat cu decenii în urmă. Nu glumesc", au fost cuvintele lui.


    Biscuiţii erau expiraţi de luni bune Foto:Arhivă personală
Biscuiţii erau expiraţi de luni bune Foto:Arhivă personală

Fetele lui, în vârstă de şapte, respectiv cinci ani, primiseră biscuiţii de la un cuplu vârstnic vecin. El este hotărât să le facă o vizită vecinilor, nu pentru a-i trage la răspundere, ci pentru a-i informa despre faptul că păstrează în dulap produse care au depăsit de multă vreme termenul de valabilitate. "Era prea târziu atunci când am realizat ce s-a întâmplat aşa că nu m-am dus la vecini pentru a le povesti ce am păţit. Cu siguranţă voi reveni la ei atunci când va fi o oră decentă pentru a le spune despre dulcirile expirate pe care le păstrează în dulap şi pe care le oferă copiilor", a adăugat Adrian.  "Le-am povestit copiilor ce am păţit şi mi-au spus că am primit ce meritam pentru faptul că mi-am strecurat nasul acolo unde nu îmi fierbea oala", povesteşte amuzat.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net