Accidente sexuale rușinoase

Ultima actualizare:

    Atât femeile, cât și bărbații pot avea parte de accidente sexuale rușinoaseFoto: Hepta
Atât femeile, cât și bărbații pot avea parte de accidente sexuale rușinoaseFoto: Hepta

Pe cât de frumos și fascinant este actul sexual pe atât de riscant și neplăcut poate fi, uneori. Cele mai frecvente accidente sexuale rușinoase transformă actul erotic într-o situaţie care le creează partenerilor disconfort.

Iată care sunt cele mai întâlnite accidente sexuale rușinoase!

Accidente sexuale rușinoase: 1. Penis prins în fermoar

Penisul prins în fermoar este unul dintre cele mai întâlnite accidente sexuale rușinoase dar și foarte dureroase care se pot întâmpla bărbaților. Ar fi recomandat să nu vă grăbiți prea mult să ajungeți la actul sexual, până când nu v-ați asigurat că fermoarul este deschis așa cum trebuie, ca să nu aveți parte de incidente.

Accidente sexuale rușinoase: 2. Obiect blocat în rect

Persoanele nonconformiste care vor să exploreze sexualitatea la maximum au obiceiul ca din când în când să-și introducă în rect tot felul de obiecte, unii o fac din curiozitate, iar alții pentru a se masturba și a ajunge la orgasm. Dar se întâmplă ca în unele situații aceste obiecte introduse să rămână blocate în rect. Acesta este, poate, unul dintre cele mai frecvente accidente sexuale rușinoase, iar persoanele  aflațe în această situație ajung de multe ori la spital.

Accidente sexuale rușinoase: 3. Zgomote stânjenitoare

Marea majoritate a femeilor au experimentat senzația de aer prins în vagin care duce la producerea unui zgomot asemănător eliminării de gaze. Femeile consideră că este unul dintre acele accidente sexuale rușinoase, care le pun în ipostaze delicate, nu trebuie să se facă glume pe seama experienței neplăcute și ambii parteneri ar trebui să treacă repede peste momentul stânjenitor.

Accidente sexuale rușinose: 4. Penis captivus

Penisul captivus este unul dintre acele accidente sexuale rușinoase care se întâmplă foarte rar. Se manifestă prin încleștarea mușchilor vaginali, care prind captiv penisul, sângele nu mai circulă în organul genital, acesta rămânând în erecție și, prin urmare, imposibil de retras din vagin. În această situație se ajunge la spital pentru a se interveni medical în destinderea mușchilor vaginali.

Accidente sexuale rușinoase: 5. Obiect blocat în vagin

Deseori cuplurile folosesc în timpul jocurilor erotice tot felul de obiecte pe care și le intoduc în propriile orificii cu ar fi: telefoane mobile, fibratoare, sticle sau conserve. Dar se întâmplă ca aceste obiecte să rămână blocate, de exemplu, în vaginul femeii, iar din cauza acestor accidente să se intervină medical pentru a fi scoase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net