Aceasta e cea mai bântuită șosea din lume. Se întâmplă lucruri care-ți dau fiori

Ultima actualizare:

    O șosea din Australia este locul unde se petrec cele mai bizare întâmplări care-ți dau fioriFoto: Twitter
O șosea din Australia este locul unde se petrec cele mai bizare întâmplări care-ți dau fioriFoto: Twitter

În Australia există o șosea unde se întâmplă periodic lucruri inexplicabile, desprinse parcă din filmele de groază. Oamenii care au trecut prin ael loc au mărturisit îngroziți că au întâlnit fantome sau fenomene supranaturale care-ți dau fiori.

Șoferii care au trecut pe șoseaua Wakehurst Parkway, din Australia, au mărturisit că au observat cum ștergătoarele parbrizului se opreau instantaneu, portierele se închideau singure, iar semafoarele își schimbau culoarea, cu toate că în jur nu se afla niciun pieton (este vorba de acele semafoare care reacționează doar la prezența pietonilor), precizează The Sun. Alte mărturii punctează asupra unor întâmplări macabre, în care șoferii observau brusc pe bancheta din spate a mașinii o femeie necunoscută.

Wakehurst Parkway este o șosea care noaptea îți dă fiori, fiind cufundată într-o beznă totală, nu există nicio sursă de lumină, în afară de farurile mașinilor care trec, iar mulți localnici spun că aici au avut loc numeroase accidente rutiere și chiar crime.


    Stephen Dempsey, una dintre victimele unui criminal în serieFoto: The Sun
Stephen Dempsey, una dintre victimele unui criminal în serieFoto: The Sun

În 1994, un bărbat a fost împușcat în această zonă, apoi a fost tranșat, de către criminalul Richard William Leonard. O altă victimă a sa a fost ucisă, iar cadavrul i l-a păstrat într-un congelator, iar după câteva luni a făcut o altă crimă. A înjunghiat mortal un țofer de taxi, precum și pe iubita acestuia. Richard a fost condamnat la moarte abia în 1997. Tot în această zonă ar mai fi fost ucis și un băiețel în vârstă de opt ani, ale cărui lucruri au fost găsite aici. Se spune că cele mai bântuite locuri din lume sunt acelea unde au avut loc tragedii.

Unii martori povestesc cum această șosea este locul unde te poți aștepta ca în timp ce circuli cu mașina noaptea, să îți apară pe bancheta din spate o femeie îmbrăcată într-un veșmânt alb. Localnicii o numesc Kelly.


    Graeme Thorne, băiețelul de opt ani care a fost ucis în zona șoselei morțiiFoto: The Sun
Graeme Thorne, băiețelul de opt ani care a fost ucis în zona șoselei morțiiFoto: The Sun

Mary Loughland, care spune că este medium (poate vorbi cu spiritele) a declarat că contactat-o de mai multe ori pe Kelly în drum spre o biserică din zona șoselei bântuite. „Prima dată când am trecut pe-aici a fost acum șase ani. Era în jurul orei 2.00 dimineața și am avut la un moment dat senzația că mă atingea cineva pe ceafă. Am simțit o mână rece, ca într-o zi friguroasă. Părea a fi o fată, o apariție albă care stătea pe bancheta din spate. Mary este de părere că nu a fost singura pe care a bântuit-o, Kelly având totodată un trecut tragic. Simt că Kelly este pierdută și vrea să transmită un mesaj. Nu este o prezență malefică, dar tot poate fi traumatizantă. Pare să spună: «Trebuie să mă ridic de aici».”

Regizorul Bianca Blassi, care a vrut să realizeze un film documentar despre astfel de locuri bântuite, a observat că actorii începuseră să poarte ciudat în perimetrul unde ar fi avut loc presupusele crime. De asemenea, mai mulți membri ai echipei s-au îmbolnăvit în mod inexplicabil și nu au vrut să se mai întoarcă la filmări.


    Mary Loughland, mediumul care a contactat spiritul lui KellyFoto: Facebook
Mary Loughland, mediumul care a contactat spiritul lui KellyFoto: Facebook

Un șofer de taxi a povestit cum a observat o călugăriță pe bancheta din spate a mașinii pe care o conducea pe această șosea a morții. „Era o silută cenuție a unei femei slabe. Am văzut-o în oglindă cum stătea chiar pe mijlocul banchetei din spate și se uita la mine. Părea să aibă o rochie albă și cu părul acoperit, cum au călugărițele creștine. Nu pot spune că i-am distins bine chipul, doar forma feței și acei ochi verzi care mă fixau.” Șoferul a aflat apoi de la un client că în zonă ar fi murit în urmă cu 40 de ani o călugăriță irlandeză.

Alți martori au mărturisit că mașinile s-au defectat pur și simplu, fără să fi avut vreo defecțiune, și au simțit la un moment dat un fior rece pe șira spinării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net