Această gorilă face un gest surprinzător atunci când e fotografiată

1 iunie 2017
simeon stalpnicul png
Această gorilă "comunică" într-un mod surprinzător cu vizitatoriiFoto: Twitter

Kiondo, o goril─â de aproape 200 de kilograme, este atrac╚Ťia turistic─â principal─â de la Gr─âdina Zoologic─â Paignton din Devon (Marea Britanie), datorit─â faptului c─â ├«i place s─â ÔÇ×comuniceÔÇŁ cu vizitatorii.

Ori de câte ori observă că un turist vrea să îl fotografieze, Kiondo scoate limba, un gest care amintește de noi, oamenii, atunci când vrem să ne facem un selfie haios.

Un purtător de cuvânt al grădinii zoologice unde își are căminul Kiondo a declarat că gestul gorilei este modalitate non-verbală de a comunica, informează express.co.uk.

simeon stalpnicul png
Kiondo scoate limba la vizitatori ori de câte ori îi fac pozăFoto: Twitter

ÔÇ×La fel ca oamenii, gorilele ├«╚Öi folosesc sim╚Ťurile pentru a comunica: v─âz, auz, atingeri ╚Öi mirosÔÇŁ. De asemenea, ele ├«╚Öi manifest─â starea prin diverse posturi sau gesturi ale fe╚Ťei.

Kiondo face parte dintr-o ras─â de gorile pe cale de dispari╚Ťie. Habitatele lor naturale au ajuns extrem de restr├ónse ╚Öi se mai reg─âsesc ├«n Camerun, Republica Centrafrican─â, Congo, Guineea Ecuatorial─â, Gabon, Angola.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg