Această pisică are cea mai lungă coadă din lume!

Altair, un Maine Coone gri aparținând medicului William John Powers, din Farmington Hills, SUA, are cea mai lungă coadă din lume, a anunțat Cartea Recordurilor Guinness. Pisica în vârstă de 5 ani are o coadă de 40 de centimetri. Will l-a întâlnit pentru prima dată pe Altair după ce și-a pierdut toate pisicile, într-un incendiu în 2017.

Dr. William John Powers cu pisica lui, Altair, care are cea mai lungă coadă din lume
Altair are o coadă de 40 cm (Foto: Guinness World Records)

Altair are o coadă stufoasă 

„Când am fost gata să am pisici din nou, femeia care l-a crescut pe Altair mi-a spus că are un pisoi argintiu mascul care era fratele vitreg al lui Cygnus, motanul pe care l-am avut înainte”, a spus Will. De când era pisoi, Altair a avut o coadă absurd de lungă, care a continuat să devină mai lungă odată cu înaintarea în vârstă. Powers deține și cea mai înaltă pisică domestică din lume, Fenrir, care are o înălțime de 47,83 cm.

Potrivit stăpânului său, Altair „vorbește” prin intermediul cozii. Felul în care își folosește coada este o bună reprezentare a stării sale de spirit, a curiozității, a frustrarii sau a altor emoții. De exemplu, Altair dă din coadă precum un cățel în timp ce se joacă, exact cum o făcea fratele său, Cygnus. 

Altair este extrem de afectuos și îi place să doarmă în brațele lui Will. Când nu este ocupat cu dormitul, motanului îi place să cerșească bobițe și recompense.

Deoarece Altair este un Maine Coon, el poartă alergenul proteina FelD1 în salivă, care ar putea afecta persoanele cu alergii. Din acest motiv, motanul rămâne acasă în timp ce cealaltă pisică a lui Will, Fenrir, merge cu el în clinică.

Deși Will a fost mândru să afle că Altair a fost recunoscut pentru coada sa luxuriantă, el a spus, de asemenea, că vestea a fost foarte emoționantă. Când casa lui Will a luat foc, pisicile sale Cygnus, un Maine Coon gri care a deținut anterior recordul pentru cea mai lungă coadă a unei pisici domestice și Arcturus, care încă deține recordul pentru cea mai înaltă pisică domestică vreodată, au murit tragic. Recordul lui Arcturus pentru cea mai înaltă pisică domestică vie i-a revenit fratelui său Fenrir.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net