Acest bărbat nu pleacă nicăieri fără gâsca lui! Doarme în pat cu ea

Ultima actualizare:

    James Cosgrove, în vârstă de 28 de ani,  din Canterbury, doarme cu pasărea în pat
James Cosgrove, în vârstă de 28 de ani, din Canterbury, doarme cu pasărea în pat

Este nedespărţit de animalul lui de casă! Britanicul James Cosgrove doarme în pat cu gâsca Phoenix. El însuşi a clocit oul din care a ieşit pasărea fără de care nu pleacă nicăieri.

Nu-i pasă că toată lumea întoarce capul după el, când apare numai cu gâsca în braţe! James Cosgrove, de 28 de ani, din Canterbury, comitatul Kent, sud-estul Angliei, nu pleacă nicăieri fără Phoenix! Phoenix este o gâscă pe care a obţinut-o dintr-un ou pe care l-a clocit el însuşi!

O duce  la iarbă  verde
O duce la iarbă verde

A crescut-o de mică

Bărbatul, care este vânzător la un magazin de mobile, a primit oul de la un coleg. În loc să-l gătească şi să-l mănânce, a preferat să facă un bobocel de gâscă din el. De când era copil, gâştele sunt animalele lui preferate, aşa cum alţii fac pasiuni pentru câini, pisici sau alte necuvântătoare.

A pozat-o  când a ieşit  din ou
A pozat-o când a ieşit din ou

Aşa că a decis să încerce să-şi vadă visul împlinit, de a avea o gâscă. Şi a reuşit. Aşa a venit pe lume gâsca Phoenix, pe care a crescut-o cu cea mai mare dragoste. După 28 de zile de clocire într-un incubator, a ieşit din ou.

James îi face baie la el în cadă şi doarme cu ea în pat. Are un aşternut special pentru ea, mereu la îndemână apă şi cârpă, ca să cureţe, dacă îşi face nevoile. De asemenea, îşi pune pe el un tricou special, în caz că se atinge de dejecţiile păsării. ”Doarme la mine la subsuoară, dar uneori o găsesc dimineaţa sub picior”, povesteşte James Cosgrove. El merge cu Phoenix la plimbare, o duce la iarbă verde şi chiar merge cu gâsca la cumpărături.

Phoenix  se uită la  televizor  din pat
Phoenix se uită la televizor din pat

”Nu sunt nebun. Pur şi simplu îmi plac gâştele. Sunt păsări inteligente, foarte loiale şi, dacă nu le dai dragoste adevărată, devin deprimate. Îşi respectă stăpânul şi au memorie bună”, mai spune britanicul. El doreşte să-şi găsească o parteneră care să o iubească la fel de mult ca el pe Phoenix. Speranţa de viaţă la gâştele domestice este de 10-15 ani, dar şi mai mult, dacă sunt bine îngrijite.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net