Acest cățel are aproape 2 metri lungime, la doar 9 luni. Ce rasă e uriașul

9 septembrie 2019
image
E mai mare decât prietenul său, John, de 15 ani

Pare ditamai dulăul, dar este doar un pui! Deşi pare incredibil, căţelul Euphrates, în vârstă de numai nouă luni, din rasa Molossus American, are o lungime de 1,83 metri şi greutatea de 82 de kilograme.

Euphrates este de fapt căţeluşă şi a intrat deja în Cartea Recordurilor pentru dimensiunile sale cu totul neobişnuite. Datorită taliei sale imense, acest pui bagă frica în orice câine adult numai când deschide gura. Stăpânul său, Jared Howser, un tâmplar în vârstă de 42 de ani, din Salt Lake City, SUA; spune că a cumpărat-o pentru a înspăimânta răufăcătorii care dădeau târcoale casei lui. Şi stratagema a funcţionat. Numai casa lui, din zonă, nu a fost călcată de hoţi. Deşi este atât de mare, Euphrates este o căţeluşă blândă şi jucăuşă. Jucăriile ei preferate sunt nişte roţi de maşină sau de tractor.

image

Cel mai bun prieten al acesteia este John, fiul de 15 ani al lui Jared. Euphrates mănâncă foarte mult şi experţii în rase canine spun că va mai creşte mult. În fiecare zi devorează opt porţii de mâncare pentru câini. Jared Howser a cumpărat-o pe Euphrates cu preţul de 5.000 de dolari (21.431 de lei) şi are în continuare mari cheltuieli cu ea. Căţeluşa face parte dintr-o nouă rasă de câini numită American Molossus, care a fost obţinută printr-o serie amplă de încrucişări cu scopul de a deveni un descendent genetic cât mai apropiat de rasa de câni Mesopotamian Molossus, care a dispărut în urmă cu 7.000 de ani. Dat fiindcă American Molossus este o nouă rasă, nu se ştie exact ce dimensiuni va avea Euphrates la maturitate. Singurele relicve de la câinii antici Mesopotamian Molossus se găsesc în muzee. Se crede că aceştia au fost folosiţi în războaie, în Antichitate, inclusiv de greci şi de romani.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png