Adev─ârul despre leg─âtura dintre m─ârimea m├óinii unui b─ârbat ┼či m─ârimea penisului s─âu

image
Este adev─ârat, mul┼úi b─ârba┼úi care au m├óini ┼či picioare mari au ┼či membre mari, dar este la fel de probabil ca un b─ârbat cu penisul mare s─â aib─â m├óini mici. Sau invers.foto:123RF

De┼či tradi┼úia oral─â abund─â ├«n compara┼úiile f─âcute ├«ntre m─ârimea m├óinilor unui b─ârbat, a labelor picioarelor sale, a lungimii nasului ┼či degetelor cu p─âr┼úile mai intime ale fizicului s─âu, niciuna dintre teoriile respective nu are o acoperire real─â.

Este adev─ârat, mul┼úi b─ârba┼úi care au m├óini ┼či picioare mari au ┼či membre mari, dar este la fel de probabil ca un b─ârbat cu penisul mare s─â aib─â m├óini mici. Sau invers.

Un studiu ├«ntreprins asupra a 104 b─ârba┼úi cu m─ârimi ale labelor picioarelor cuprinse ├«ntre 38,5 ┼či 45, care au fost examina┼úi ├«n spitalele londoneze St. Mary ┼či University College, a fost publicat ├«n revista British Journal of Urology International ┼či a anun┼úat c─â nu exist─â nicio leg─âtur─â ├«ntre lungimea labei piciorului ┼či grosimea sau lungimea penisului, afirm├ónd c─â nu exist─â dovezi medicale care s─â sus┼úin─â aceast─â teorie veche ┼či larg r─âsp├óndit─â.

Oamenii ├«ns─â ├«┼či doresc s─â cread─â ├«n ea. Noi vrem s─â vedem tipare chiar ┼či acolo unde nu exist─â niciunul, pentru a concluziona c─â trupul uman a fost construit la scar─â precis─â. ├Äns─â Mama Natur─â a sfidat aceast─â id├ęe, folosind tipare aleatorii.

ÔÇťUnicul mod, ┼či doar pe jum─âtate demn de crezare, de a aprecia m─ârimea penisului unui b─ârbat ├«nainte de a-l fi v─âzut sau pip─âit este s─â asculta┼úi cu aten┼úie ce spune despre el posesorul s─âu. De exemplu, b─ârba┼úii care recunosc imediat c─â au penisul mic ├«l au, adesea, ├«ntr-adev─âr mic. Iar mul┼úi dintre cei care se laud─â cu m─ârimea membrului lor ┼či se f─âlesc de parc─â ar fi ├«nzestra┼úi de Dumnezeu sunt frecvent bine dota┼úi. Din p─âcate, indivizii cu penisul mare au adesea ┼či ego-uri uria┼če, caz ├«n care v-ar fi mai bine dac─â v-a┼úi da ├«nt├ólnire cu tipul cu un penis mic dar cu o limb─â agil─âÔÇŁ, a spus Eve Marx ├«n cartea sa ÔÇ×101 lucruri inedite despre sexÔÇŁ.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
anamaria prodan3 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
BeFunky collage 14 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp