Adevărul despre „soacra” Biancăi Drăgușanu. Ce meserie are Rodica Bădălău

Ultima actualizare:

Gabi Bădălău a devenit cunoscut în lumea mondenă datorită relațiilor amoroase pe care le-a avut cu diverse dive celebre de la noi. Prin patul lui au trecut numai femei una și una și chiar dacă nu a reprezentat întotdeauna o mândrie pentru părinții lui, iubitul Biancăi Drăgușanu are, totuși, o relație specială cu aceștia. Dacă pe el îl cunoaște toată lumea, despre mama sa, Rodica Bădălău, nu se cunosc prea multe aspecte. Cel puțin pe parte profesională!

V-ați întrebat vreodată ce meserie are Rodica Bădălău, „soacra” Biancăi Drăgușanu? Soția afaceristului Niculae Bădălău este de profesie cadru didactic și activează la școala generală Malu Spart din Bolintin Vale, iar elevii o îndrăgesc foarte mult. 

Mama lui Gabi Bădălău duce o viață discretă

Potrivit informațiilor din presă, Rodica este o fire blândă, îndrăgită de cei mici și chiar foarte răbdătoare cu ei și nevoile lor. De-a lungul anilor, Rodica Bădălău a fost o prezență discretă, având și o meserie respectabilă, în ciuda notorietății pe care o au fiul său, Gabi, „nora” Bianca Drăgușanu, dar și soțul, Niculae Bădălău. 

Pe același principiu merge și fiica Rodicăi, Sabina. Sora lui Gabi Bădălău preferă și ea viața discretă și liniștită, lucru aflat într-o totală antiteză cu zbuciumul din viața afaceristului din Bolintin!

Anul acesta, Sabina s-a căsătorit cu iubitul său, Răzvan și sunt cum nu se poate mai fericiți. Un singur lucru le umbrește, pentru moment existența: faptul că încă nu au reușit să devină părinți, deși au făcut numeroase demersuri în acest sens. Presa mai informează că Sabina a apelat chiar și la metode medicale, dar fără rezultat.

Citește și - Drama lui Nicolae Bădălău. Foarte puțini știu prin ce traume a trecut cu cei doi copii

Deși atât Gabi Bădălău cât și Sabina fac parte dintr-o familie cu o avere estimată la zeci de milioane de euro, ambii au lucrat la stat, acolo unde au reușit să încaseze salarii destul de mari. Mai mult, familia Bădălău a pus pe picioare și un local de lux pentru evenimente în care s-ar fi investit, notează presa, 4 milioane de euro. Cele mai scumpe astfel de investiții de la domeniul Monato se pare că s-ar fi făcut în aranjamentele florale ale saloanelor, care sunt de-a dreptul spectaculoase, toate făcute sub atenta supraveghere și îndrumare a Sabinei, sora lui Gabi Bădălău.

Niculae Bădălău și Sabina, fiica sa
Niculae Bădălău și Sabina, fiica sa

Sora lui Gabi Bădălău, nuntă de lux la Monato

Pentru că localul a fost făcut fix pe gustul ei, Sabina a decis să-și facă nunta chiar la „imperiul” familiei Bădălău. Florăriile care s-au ocupat de aranjamentele florale ale evenimentului au furnizat informații de-a dreptul interesante în acest sens. Decorațiunile florale de la nunta Sabinei s-ar fi ridicat la câteva zeci de mii de euro în privința prețului!

Asta nu este tot. Se pare că Sabina a ales aceleași florării care s-au ocupat de decorațiuni la nunta Elenei Băsescu, dar și la alte ocazii planificate de cei mai bogați oameni din România și nu numai. 

„Din fotografii putem observa că fiecare aranjament de pe mesele invitaților costă cel puțin 1.000 de euro. Mă uit și la acel candelabru care este plin de flori, nici nu pot să estimez cât de mult au costat florile și manopera, dar oricum, totul se ridică la câteva zeci de mii de euro bune, doar florile și manopera”, a declarat un designer florar, pentru puterea.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net