Anna este antrenoare de yoga pentru perverşii care vor «bătăiţă» în stil sado-maso

7 noiembrie 2018
image
Aşa vin costumaţi elevii de la sala de yoga unde se practică "bătăiţa" la fundul golfoto: Profimedia

Elevii ei de la sala de gimnastică din Sydney, Australia, nici nu ştiu cum să o numească pe Anna: unii îi spun „stăpână”, iar alţii „antrenoare”. Şi asta pentru că Anna, în vârstă de 39 de ani, originară din Noua Zeelandă, este antrenoare de yoga pentru perverşii care vor să facă yoga în stil sado-maso. Anna povesteşte că „nimeni nu scapă nebiciuit” pentru că bătaia cu biciuşca sau cu funia face parte din antrenamentul de relaxare.

Anna este o “dominatoare” sado-maso pentru amatorii de plăceri interzise. Ea a început să combine exerciţiile de yoga cu practicile de tip BDSM în urmă cu patru ani. De atunci şi până în prezent, sala ei de gimnastică din centrul oraşului australian Sydney s-a umplut de elevi. Majoritatea celor care vin aici se dezbracă în pielea goală, cer să fie legaţi, “torturaţi” şi chinuiţi în

timpul exerciţiilor de yoga.

image
Anna este antrenoarea de yoga a amatorilor de sado-masochism

Anna, prima antrenoare de yoga în stil sado-maso din emisfera sudică

Un lucru este sigur: toţi elevii Annei de la sală sunt adulţi. Ei semnează încă de la înscriere ce jocuri sexuale preferă şi antrenoarea le stabileşte programul de gimnastică yoghină. Femeia de 39 de ani are diplomă de antrenor de fitness şi a făcut cursuri de yoga în India. Cei care vin la ea sunt bancheri, directori de companii, brokeri sau oameni de afaceri. Ei sunt amatori de practici sado-maso, sunt căsătoriţi, dar soţiile nu le cunosc latura ascunsă.

Citeşte şi:

Ce este sadomasochismul?

6 fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor

De ce vin oamenii la sala de yoga sado-maso?

Elevii Annei vin la sala ei de gimnastică pentru a-şi creşte flexibilitatea musculară, pentru a scăpa de stres, pentru a face exerciţii de respiraţie şi gimnastică de relaxare. Evident, toate aceste practici yoghine sunt însoţite de “bătăiţe” la fundul gol, de exerciţii de tortură şi de eliberarea celor mai perverse fantezii sexuale. “Am simţit în 2014 că există o piaţă neexploatată în această zonă. Mulţi amatori de sado-maso nu practicau yoga pentru că nu se regăseau în exerciţii şi mulţi yoghini ar fi vrut să fie torturaţi şi umiliţi de o dominatoare, dar nu ştiau unde să meargă. Acum fanteziile lor sunt împlinite într-un singur loc”, a povestit Anna.

Toţi elevii vin cu măşti de piele pe faţă şi costume de latex

Întrebată de jurnalişti care este echipamentul de sport al elevilor, ea a explicat că “fiecare este liber să se deghizeze în ce vrea”. Unii dintre elevi poartă măşti pe faţă, alţii vin costumaţi în latex. Important este ca la finalul exerciţiilor să fie toţi relaxaţi şi fără stres.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
bobonete jpg
3dragusanu bassam png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
balustrada otopeni1 jpeg
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg