Apariţia care a băgat spaima în oameni. Un urs polar, liber, la metrou

Ultima actualizare:

    Ursul polar s-a plimbat nestingherit printre călătoriFoto: Rexfeatures
Ursul polar s-a plimbat nestingherit printre călătoriFoto: Rexfeatures

Oamenii care au circulat, ieri, cu metroul în Londra au avut parte de o surpriză de proporţii. Într-una dintre staţii, pe peron, au dat nas în nas cu un urs polar de peste doi metri înălţime.

Nu cu unul adevărat, ci cu un animal creat de doi experţi în efecte speciale de la Hollywood. Ursul, care a călătorit chiar câteva staţii cu metroul, este o creaţie publicitară pentru o serie TV care va fi difuzată de Sky Atlantic şi care se va numi Fortitude.

După ce s-au convins că ursul nu este periculos, călătorii şi-au făcut poze cu el, l-au admirat de aproape şi l-au mângâiat.

Ursul polar a fost adus la metroul londonez pentru a promova noua serie a filmului „Fortitude”, filmat în Marea Britanie şi Islanda.

Ursul polar a fost realizat de o echipă specializată în efecte speciale de ultimă generaţie şi a fost mânuit de doi actori păpuşari, care au studiat îndelung felul în care se mişcă acest animal. Spre norocul acestora, cu toate că un urs polar poate atinge 400 de kg, acesta nu cântărea decât 24 de kg.

Ursul a băgat spaima în pasageri
Ursul a băgat spaima în pasageri

Replica ursului polar a fost realizată de o echipă de 19 oameni, care au lucrat timp de 19 săptămâni şi are o înălţime de 2,51 cm, scrie Mashable.

Fortitude este o serie TV britanică, filmată în Alaska şi care îl are ca actor în rolul principal pe Stanley Tucci.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net