Arat─â-mi cum folose┼čti telefonul, s─â-┼úi spun cine e┼čti!

Fiecare gest pe care ├«l face┼úi arat─â ceva despre personalitatea voastr─â, informeaz─â The Sun. De la modul ├«n care interac┼úiona┼úi cu ceilal┼úi ┼či p├ón─â la alegerea culorii preferate pentru haine, totul indic─â ceva despre firea voastr─â. Iat─â ce spune despre voi modul ├«n care folosi┼úi telefonul!

image
Cei care pun ambele degete mari pe ecran sunt energici

Cercet─âtorii englezi au realizat un studiu amplu pe un grup reprezentativ de voluntari plec├ónd de la felul ├«n care obi┼čnuiesc s─â scrie sau s─â urm─âreasc─â re┼úelele sociale folosind telefonul inteligent, informeaz─â tabloidul britanic. Chiar dac─â mul┼úi cred c─â ┼úinerea telefonului ├«n m├ón─â este un gest ├«nt├ómpl─âtor, involuntar, speciali┼čtii englezi spun c─â nu este deloc a┼ča ┼či au identificat patru categorii distincte de personalit─â┼úi ├«n func┼úie de utilizarea acestui gadget. 

Utilizarea telefonului cu o mână

Cei care folosesc telefonul cu o m├ón─â (de obicei dreapta) ┼či utilizeaz─â degetul mare pentru a scrie sau a face diferite opera┼úiuni sunt persoane lipsite de griji, fericite ┼či ├«ncrez─âtoare ├«n for┼úele proprii. Persoanele din aceast─â categorie dispun de abilitatea extraordinar─â de a accepta ┼či de a se adapta la orice situa┼úie neprev─âzut─â cu care se confrunt─â. Practic aceste persoane nu se pl├óng niciodat─â ┼či g─âsesc rezolv─âri ├«n absolut orice situa┼úie. 

image
Cine folose┼čte telefonul cu o m├ón─â are o intui┼úie extraordinar─â

┼óine┼úi telefonul cu o m├ón─â ┼či o folosi┼úi pe cealalt─â

Pentru persoanele care se identific─â ├«n cea de a doua fotografie a graficului ┼či sus┼úin telefonul cu st├ónga ┼či utilizeaz─â degetul mare de la dreapta pentru a trece ├«n revist─â fotografiile este bine de ┼čtiut c─â sunt pragmatice. ├Än aceast─â categorie intr─â indivizii care dau dovad─â de ├«n┼úelepciune ┼či o intui┼úie extraordinar─â. Aici intr─â persoanele care sunt precaute ┼či nu risc─â s─â piard─â bani sau s─â fac─â alegeri riscante ├«n via┼ú─â. Cei din aceast─â categorie sunt empatici, s─âritori ┼či deschi┼či.

Ţineţi telefonul cum ambele degete mari pe ecran

Persoanele care sus┼úin telefonul ┼či folosesc ambele degete mari deasupra ecranului, ca ├«n fotografia a treia, din grafic, sunt extrem de eficiente ├«n situa┼úii de criz─â ┼či iau deciziile optime atunci c├ónd sunt presate. ├Än aceast─â categorie termenul de ÔÇŁsupravie┼úuireÔÇŁ e la loc de cinste ┼či adaptarea la diferite situa┼úii e la cote ridicate. Ace┼čti indivizi sunt energici, devin sufletul petrecerii la evenimente sociale ├«ns─â au dificult─â┼úi pe plan sentimental pentru c─â dau dovad─â de reticen┼ú─â. 

Cei care folosesc ar─ât─âtorul

├Än cea de a patra categorie intr─â persoanele care folosesc ar─ât─âtorul atunci c├ónd dau o pagin─â ├«n jos, pe telefonul mobil. Cei care folosesc astfel telefonul au o imagina┼úie debordant─â, au idei originale ┼či au abilit─â┼úile necesare pentru o carier─â de succes. Aici intr─â persoanele extrovertite, care ├«┼či g─âsesc lini┼čtea ├«n izolare ┼či solitudine. De┼či sunt timizi ├«n rela┼úiile amoroase ┼či a┼čteapt─â ca cel─âlalt s─â fac─â prima mi┼čcare, sunt firi romantice ┼či poetice. 

image
Din care categorie faceţi parte?

Cercet─âtorii englezi au declarat pentru The Sun c─â cele patru categorii au un titlu pur orientativ ┼či c─â mul┼úi dintre cei peste 5.000 de voluntari care au participat la studiu au recunoscut c─â ├«mbin─â categoriile ├«ntre ele. Asta ├«nseamn─â c─â cei care fac acest studiu trebuie s─â ┼úin─â cont de c├ót timp obi┼čnuiesc s─â utilizeze aparatul electronic ├«ntr-o anumit─â manier─â ┼či s─â adauge tr─âs─âturile de personalitate aferente acesteia ca fiind dominante.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

anca pandrea 1 jpeg
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
5 poza mare JPG
harriotte miss univers marea britanie instagram (3) png
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg