Are doar 26 de ani și și-a botoxat vaginul! Ce a făcut-o să ia această decizie

Ultima actualizare:

    Viața lui Amy s-a îmbunătățit după injecțiile cu botoxFoto: arhivă personală
Viața lui Amy s-a îmbunătățit după injecțiile cu botoxFoto: arhivă personală

Dacă rejuvenările vaginale nu mai sunt un subiect tabu, iată că există o altă procedură intimă care poate deveni o alternativă pentru femeile a căror viață sexuală este ca și inexistentă.

Amy Forrest, în vârstă de 26 de ani, suferea de vaginismus, o afecțiune care a făcut-o să aibă dureri mari și să nu poată face sex și nici să folosească tampoane. Pentru a găsi o soluție la problema ei, tânăra a apelat la botox.

Amy a povestit pentru The Sun că a devenit conștientă de problema ei atunci când a început să se gândească să facă sex cu iubitul ei, pe când avea 18 ani. Indiferent cât de tare au încercat, celor doi le-a fost imposibil să întrețină relații intime.

“El m-a sprijinit cât de tare a putut, dar după trei ani în care nu am făcut niciun progress, eram amândoi frustrați. Mi-a spus că vom găsi o soluție și că mă iubește oricum. Am considerat că sexul este vital într-o relație de lungă durată. După ceva timp, n-am mai încercat nimic pentru că sfârșeam mereu plângând.”

Nu numai că nu putea face sex, dar nu putea folosi tampoane sau jucării sexuale și nici nu se putea masturba.

Una dintre prietenele ei a văzut o poveste similară pe un post de televiziune, așa că Amy a început să se informeze cu privire la vaginismus. Așa a dat de o carte numită “Când sexul pare imposibil” și acolo a găsit soluția salvatoare: botoxul.

A mers în Londra, unde a găsit o clinică în care i s-au făcut mai multe injecții cu botox în mușchii vaginului. Ajunsă acasă, după două săptămâni de încercări, Amy și iubitul ei au reușit să facă sex. 

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg