Arta de a dărui. 3 pași simpli pentru a oferi cadoul perfect

Le vom lua cadouri mai degrab─â persoanelor apropiate, din familie jpeg
A face un cadou trebuie s─â fie o pl─âcere, nu o corvoad─âSurs─â foto: George Rudy/ Shutterstock

Cadourile arat─â dragostea, afec╚Ťiunea ╚Öi aprecierea pentru o persoan─â. De-a lungul istoriei, cadourile au reprezentat o metod─â prin care era subliniat succesul ori bun─âstarea ori puterea. ├Äns─â, la fel de important ca darul ├«n sine este modul ├«n care este oferit.

A d─ârui persoanelor dragi un cadou este o metod─â eficient─â de a ├«nt─âri leg─âtura dintre voi. Cu toate c─â obiceiul este acela de a oferi cadouri la ocazii specifice (s─ârb─âtori, anivers─âri, reu╚Öite profesionale), c├ónd faci un cadou f─âr─â un motiv anume, gestul este cu at├ót mai apreciat. Important este s─â ├«nve╚Ťi cum s─â oferi.

Primul pas: alegerea cadoului

Poate cel mai greu moment c├ónd vrei s─â faci o surpriz─â persoanelor dragi este s─â alegi cadoul perfect. Pentru c─â a te asigura c─â nu vei da gre╚Ö, f─â o list─â cu interesele ╚Öi preferin╚Ťele persoanei c─âreia vrei s─â-i faci un cadou. Pune pe h├órtie c├ót mai multe obiecte, hobby-uri sau experien╚Ťe despre care ╚Ťi-a vorbit ╚Öi ╚Ötii c─â i-ar aduce bucurii. Felul de a fi al persoanei c─âreia vrei s─â-i oferi un cadou (introvertit, extrovertit, ambivert) te va ajuta s─â determini ce fel de experien╚Ť─â este potrivit─â pentru ea. Totodat─â, v├órsta joac─â un rol important ├«n alegerea cadoului. O persoan─â ├«n v├órst─â de 45 de ani poate aprecia diferit un cadou fa╚Ť─â de un adolescent.

Dac─â ai o rela╚Ťie str├óns─â cu persoana c─âreia vrei s─â-i oferi un cadou, po╚Ťi alege unul mai intim, personal (o cin─â romantic─â, o excursie la Paris, o experien╚Ť─â ├«n doi). ├Äns─â, dac─â rela╚Ťia este una profesional─â sau conven╚Ťional─â, atunci alegerea ta ar putea fi una mai practic─â, oferindu-i un cadou util ori accesibil. Aici lista este ofertant─â: de la ceasuri de mana ╚Öi parfumuri p├ón─â la rame foto ╚Öi c─âr╚Ťi.

Pasul al doilea: împachetarea cadoului

Alegerea cadoului este partea cea mai grea, ├«ns─â aventura nu s-a terminat odat─â ce ai trecut de acest hop. A venit momentul s─â iei ├«n calcul aspectul cadoului. Nim─ânui nu ├«i face pl─âcere s─â primeasc─â un dar ├«ntr-o pung─â de plastic cu o chitan╚Ť─â ├«n─âuntru. Felul ├«n care arat─â cadoul ├«n momentul ├«n care ├«l d─âruie╚Öti este important ╚Öi, ├«n func╚Ťie de imagina╚Ťie ╚Öi creativitate, ar putea fi o experien╚Ť─â ├«n sine. Nu toate cadourile trebuie ├«mpachetate. Dac─â oferi ├«n dar un animal de companie sau flori, po╚Ťi s─âri peste etapa ├«mpachet─ârii. ├Äns─â, ├«n cazul obiectelor ne├«nsufle╚Ťite, felul ├«n care arat─â atunci c├ónd sunt d─âruite spore╚Öte interesul ╚Öi entuziasmul persoanelor care le primesc. Cutiile personalizate, h├órtiile colorate ori borcanele handmade sunt de folos c├ónd vine vorba de ├«mpachetarea unui cadou. Dac─â ╚Ötii c─â persoana c─âreia ├«i oferi darul ador─â surprizele, po╚Ťi folosi mai multe straturi de h├órtie ori mai multe cutii pentru a prelungi momentul.

Pasul al treilea: oferirea cadoului

Aceasta este partea cea mai emo╚Ťionant─â din tot procesul. Dac─â vrei ca darul cump─ârat s─â fie o surpriz─â, asigur─â-te c─â ├«l ascunzi bine p├ón─â ├«n momentul ├«n care ├«l vei oferi. Nu este simplu s─â d─âruie╚Öti un cadou, mai ales dac─â ai o fire emotiv─â ori ╚Ötii c─â persoana c─âreia ├«i faci aceast─â surpriz─â este preten╚Ťioas─â. Cea mai bun─â metod─â de a oferi un cadou este fa╚Ť─â ├«n fa╚Ť─â, pentru c─â astfel vei putea observa mai bine reac╚Ťia celui care ├«l prime╚Öte. Pe de alt─â parte, dac─â este vorba despre un cadou de mul╚Ťumire ori de apreciere, livrarea poate fi o solu╚Ťie util─â. Nu uita s─â adaugi un bile╚Ťel ├«n care s─â-i transmi╚Ťi persoanei ├«n cauz─â g├óndurile tale.

Uneori, oferim cadouri pentru c─â ╚Ötim c─â cei care le primesc le vor adora. Lu─âm ├«n calcul sugestiile lor ╚Öi reu╚Öim s─â alegem obiectul potrivit pe care s─â-l d─âruim. Alteori, oferim cadouri din obliga╚Ťie. ├Än acest caz, alegem lucruri dintr-o categorie despre care ╚Ötim c─â reprezint─â o necesitate sau le prefer─âm pe acelea cu care ╚Ötim c─â nu vom da gre╚Ö (de pild─â, florile). Cadourile reprezint─â un limbaj al dragostei ╚Öi aprecierii pe care oricine ├«l poate ├«nv─â╚Ťa.

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg