A┼ča arat─â sendvi┼čul perfect

image
Wolfgang Puck, g─âte┼čte de 23 de ani pentru vedetele de la Hollywood

De 23 de ani g─âte┼čte pentru fi┼úo┼čii de la Hollywood, la gala Oscar, are 4 stele Michelin ┼či este unul dintre cei mai cunoscu┼úi buc─âtari din lume. Wolfgang Puck (67 de ani) ne ├«nva┼ú─â cum s─â ne facem singuri senvi┼čul perfect.

C├ónd transformi g─âtitul ├«n oper─â de art─â, e┼čti atent la cele mai mici detalii. De aceea, Wolfgang Puck ne recomand─â s─â alegem cu aten┼úie ingredientele sendvi┼čului: chifla cu susan, castravetele murat, salata, ro┼čiile, carnea tocat─â ┼či ┼čunculi┼úa. Op┼úional, ├«n compozi┼úia sendvi┼čului pute┼úi ad─âuga mu┼čtar, ketchup sau maionez─â, rondele de ceap─â ┼či o felie de br├ónz─â. Iat─â cum trebuie s─â arate rezultatul final, care are aproape 900 de calorii.

image
Wolfgang Puck, g─âte┼čte de 23 de ani pentru vedetele de la Hollywood

1. Chifla. Aveţi nevoie de o chiflă dulce cu susan, moale, dar nu pufoasă, pentru că se poate rupe, pe care o încălziţi pe plită înainte.

2. Castravetele. Este esenţial pentru gust, pentru că oţetul echilibrează impactul pe care îl are grăsimea din carne în gură.

3. Salat─â. Alege┼úi o felie de salat─â de ap─â, zemoas─â. Evita┼úi frunzele cu cotor ┼či vini┼čoare tari pentru c─â nu absorb zeama din carne.

4. Ro┼čiile. ├Änainte s─â pune┼úi felia de tomat─â ├«n sendvi┼č, usca┼úi-o pe plit─â u┼čor, pentru a o obliga s─â elimine flavonoidele specifice.

5. Carnea tocat─â. Alege┼úi o carne tocat─â f─âr─â condimente, cu o u┼čoar─â urm─â de afum─âtur─â ├«n compozi┼úie, slab s─ârat─â.

6. ┼×unculi┼úa. Trebuie neap─ârat s─â fie s─ârat─â, afumat─â ┼či ┼úinut─â cel pu┼úin 2 minute la foc ├«nainte de a fi pus─â la baza chiflei.

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
the sandman jpg
archie battersbee jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
cub laura cosoi png
artista lacul morii 3 PNG
cristina dorobantu
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg